Saturday, April 7, 2012

Ada Apa Adie Waridi & Spender?

Salam,

Auuuummmm...nguap jap..ngantuk..jam dah kul 10mlm...sambil cuba membuat entri baru ni, sambil tgk konsert Mania kat Astro ni...layan2 camtu jela..hehehhe..erm nak ckp pasal apa erk? eh pasal spender la..apa lagi kan...apalak la kali ni kan..dah pasal spender lak..huhuhu...well Adie memng fetish undie...matilar wat statement mcm tu..hehehhe..

Ok str8 to the point... entri akali ni bukanlah nak ceritakan pasal ke'fetish'an Adie terhadap seluar dalam tetapi ianya berkaitan dengan entri yg sebelum ini..berkaitan dengan 2012 Nukleus Star...so sapa tau kaitannya..anyone?...pandaipun bagi siapa yg tahu jawapannya...Ya 2012 Nukleus Star adalah pertandingan yg di anjurkan sebuah jenama pakaian dalam bagi lelaki dan wanita..so hadiahnya juga adalah merupakan produk2 dari jenama Nukleus..seharusnya adalah seluar dalam dan juga pakaian dalam...

Sebagai mana yg kirang semua dah tau, Adie hanya berjaya mendapat hadiah saguhati tapi Adie juga bernasib baik kerana memenangi hadiah Mr Creative...secara jujur ADie tak sangka dapat hadiah seluar dalam sebanyak itu..hehehe..nak kata byk xdela tapi cukuplah stok tuk seminggu...dan kerana itu , ianya meningkatkan jumlah koleksi seluar dalam Adie kepada 50++ helai...adakah ianya byk..Adie pun x tau..i just love buying new undie everytime Adie shopping...can't help myself...hahahhaa...so fetish kan..

So nilah pix hadiah yg Adie menang tempohari...

Hadiah saguhati & Mr Creative dari Nukleus Innerwear. TQ...suka sgt

Ok..itu jer nak share..since seluar dalam yg lain masih byk dan x terpakai, so yg terbaru ni Adie simpan dalam kotak bungkusan dan simpan di almari...secara totalnya ada 7 helai seluar dalam dan 2 pasang baju...hehehhe...


Salam sayang,


No comments: