Saturday, April 14, 2012

Tutti Fruity Creamy Cheese Trifle

Salam,

Dah lama Adie x menggunakan skil membuat pastri & bakeri Adie...so semalam Adie ngan gigihnya pergi ke Tesco membeli barangan tuk membuat trifle & pavlova...setelah semua dah beli, apalagi proses membatnya pun bermulalah...

Semalam Adie cma wat trifle jer...Bahan2nya sgt lah simple..dan hasilnya.....jeng jeng jeng 

Dalam peti ais..proses penyejukan ..hehehehe

Hari ni leh makan...actually beberapa jam selepas siap dah boleh makan sebenarnya..tapi sbb semalam habis2 wat terus g e@Curve tgk movie...so hari ni baru lah nak makan..ingat petang2 or malam sikit makan sambil tgk tv mlm nanti...nampak sedap x?...ada lapisan kek coklat, kek keju, buah strawberi, buah kiwi dan lapisan cream cheese....yummmy...petang ni Insyaallah akan wat Strawbery Pavlova pulak...semenjak2 dah ganti peti ais baru ni..leh la wat benda2 mcm ni..huhuhu..rajin la sikit katanya...


Salam sayang,


No comments: