Wednesday, March 21, 2012

Wooowww lamanya...

Salam,

Woooooowwwww....lama giler tak hapdate blog ni...penuh dah ngan sawang lelabah maya...aduhai..rasanya mcm nak cuba membzkan diri ngan menghapdate blog ini kembali...rindu kot nak dgr komen2 dari follower blog Adie ni...walaupun komen hanya dari seorang tapi Adie sgt m enghargainya...

Ermmm lama tak menulis, nak citer apa erk...ooo..pada sesiapa yg bertanya mungkin nak bertanya dimana hilangnya Adie selama ni (last hapdate bulan Dec 2011)....inilah jawapannya "Maaflah Adie sgt bz dengan kerjaya"...klise sgtkan jawapan tu...well memng itu jawapannya...alhamdulillah segala paa yg Adie dan juga rakan niaga Adie usahakan selama ini mula menungjukkan hasilnya...maknya kami makin sibuk...banyak perancangan untuk menjamin masa depan kami semua...

Banyak yg berlaku sejak dari Dec 2011 sehinggalah sekarang...tapi malas lak nak recall semua nya so Adie akan mula hapdate sebarang aktiviti Adie mahupun pandangan Adie mengenai sesuatu bermula pada saat ini dan ketika ini saja....pada sapa yg memiliki akaun FB Adie, dia tidak ketinggalan mengetahui perjalanan hidup Adie..sbb segalanya di statuskan di dinding FB Adie...

Sebagai permulaan bicara dan rasanya ini merupakan post pertama bagi 2012...Adie ingin katakan bahawa Adie sgt gembira akan bertemu sekali lagi bersama followers Adie secara maya (feelin mcm retis lak)...Adie harap tahun 2012 akan membawa sinar kehidupan yg sungguh bermakna wat kita semua...bagus dari segi kesihatan, kejaya, kewangan, perhubungan dan sebagainya...walaupun apa terjadi, panjatkan kesyukran kita kepadaNYA...occay ke tidak?...OK!..bagus...that's  more I like it...so berjumpa lagi di post yg berikutnya (jap lagi kuarla post baru..hehehe)

Sebagai penghargaan kepada semua yg masih sudi membaca blog harian Adie ni, Adie hadiahkan sebuah pix terbaru Adie....hahahahahha....senyum 




Salam sayang,


2 comments:

DanieL AdiE said...

Waaaa...lebarnya senyuman Adie Waridi...

Adie Waridi said...

Hehehe...senyum jela...