Friday, March 30, 2012

2012 Nukleus Star goes to....

Salam,

2012 Nukleus Star goes to.........(dengar tak bunyi dram?....) ADIE WARIDI.....weeeee yahoooo...kebabooomm....confetti meletup....bunga api...ok2...dah jgn nak merepek k...jgn nak berconfetti sgt k....hah..ingat x pasal 2012 Nukleus Star yg Adie ada ceritakan sedikit masa entri yg sebelum ini...Ingat?..baguih2,,,byk makan raisin..baguih2...:)...well keputusannya dah dikeluarkan....dah pemenangnya sah sah la bukan Adie...hahahahahaha....Adie hanya mampu dpt consolation prize jer..hadiah saguhati...

Untuk makluman semua, keputusan telahpun dikeluarkan pada 25 Mac 2012...tapi Adie baru tadi iaitu 30 Mac 2012 tgk keputusannya...bukan apa memng dah agak dapat hadiah saguhatinya....hehehhee...so tadi tergerak hati nak tgk keputusannya....tgk2 eh nampak ada nama Adie...consolation prize..seperti dijangka..pastu scroll lagi kat FB, eh apa pasal kuar dua kali nama Adie...rupa2nya....tgklah pix kat bawah ni sebab apa nama Adie kuar dua kali....jeng jeng jeng....


Dah tau jawapannya....tanpa disangka dan menduga, rupanya Adie telah diberikan award khas juri la....kerana memberi kelainan dalam pertandingan tersebut...Adie berjaya mengondol gelaran MR CREATIVE....memng tak sangka...bila kalau lihat pix peserta yg lain byk menggunkan lokasi hijau....perkara itu Adie sudah menjangkakan..oleh kerana itu Adie memberitahu photographer Adie iaitu Iezwan & Henry konsep yg Adie mahukan...bertemakan Go Green x semestinya kena ambil pix alam semulajadi (hutan) bagaikan...nasib baik kat rumah byk suratkhabar lama...sesi photografi dilakukan pada jam 3pagi ya bersama-sama rakan Adie yg sedia membantu Adie iaitu Iezwan, Henry dan juga housemate Adie, Adam..kerana bertungkus lumus melakukan sesi fotografi tersebut dan kami hanya menggnakan suratkhabar lama yg ditampal di dinding bilik housemate Adie.....so layaklah dpt title tu kan...hahahaha...for me Go Green doesn't means you have to wear something green atau hanya ngan falura faunakan?...

So berikut adalah pemenang2nya besertakan pix yg membawa kemenangan kepada mereka. FYI, sistem undian adalah 70% kepada mereka yg dpt LIKE terbayak dan 30% kepada juri...sah2 la Adie kalahkan..hahaha...so enjoy the pix

Pemenang PERTAMA
Nama : Zazx Chin Yi
Undian : 775


Pemenang KEDUA
Nama : DArrel Neoh
Undian : 518



Pemenang KETIGA
Nama : Verhyn Siau
Undian : 199



SAGUHATI

Nama : Adie Waridi
Undian : 73
Special Award : MR CREATIVE


Nama : Allison Hua
Undian : 301


Nama : Eric Lim
Undian : 72
Special Award : MR PHOTOGENIC


Nama : Leo Leong
Undian : 85
Special Award : MR NICE BODY


Nama : May Mei
Undian : 41


Nama : Miko
Undian : 70
Special Award : MRS PHOTGENIC


Nama : Wylfred Wm
Undian : 517



So itulah keputusannya...hehehhe...sebuah pertandingan yg sgt menarik...tak sabar menanti hadiah saguhati dari Nukleus Wear...okla dahngantuk..hehehe...ketemu di entri yg lain...akan berbicara pasal Earth Hour 2012 pulak....


Salam sayang,



No comments: