Sunday, December 11, 2011

Sepi lagi





Salam,

Nampaknya Adie kembali sepi daripada dunia "blogging"....mungkin kerana terlalu sibuk mencari rezekim, Adie tidak berkesempatan untuk "update" apa2 di sini...blog Adie yg Adie rasakan seperti jurnal kehidupan Adie...segala aktiviti, segala curahan rasa...Adie ceritakan di dalam blog ini...sedar x sedar hampir 2 bulan Adie tak "update' sebarang entri baru...sekali lagi Adie menyepi..

Di kala ini, hampir jam 6 pagi dan Adie masih berjaga...terasa hati ini ingin kembali meng"update" blog ini dengan entri yang baru...dan langkah pertama adalah dengan ter"publish"nya entri ini...entri yg sedang anda baca...

Adie berazam akan cuba meng"update" paling kurang 1 entri sehari...Adie akan cuba,,secara tak langsung Adie harus mendsiplinkan diri Adie sendiri...sepanjang hampir 2 bulan ni, byk perkara yg berlaku..kenangan manis, pahit berlaku dalam hidup Adie...memng Adie cuba untuk berkongsi dengan seua pembaca blog Adie kisah kehidupan Adie yg biasa ini....cuma kekadang Adie tidak berpeluang...dan bertapaAdie rindu sebenarnya nak "update" blog ini walaupun Adie tahu tiada yg membaca, tapi tidak menjadi masalah utama kepada Adie kerana tujuan Adie berblog adalah untuk meluahkan apa yg Adie rasa dan menceritakan perjalanan hidup Adie...sekurang2nya mampu meringankan kekabutan di fikiran Adie.......

Insyaallah selepas "publish"nya entri ini, akan menyusul entri2 yg baru daripada Adie.....kerana disinilah tepat Adie mencurahkan segala keresahan dan kegembiraan di hati ini...


Salam sayang,


4 comments:

Farrel Fortunatus said...

semangat ya... aku juga orangnya moody bgt, mau posting blog juga kudu nunggu mood datang dulu he he he...

Joe_Hans said...

selamat kembali berblog..dari blogger baru...hahaha

haffizmohdnoor said...

sayang la klu x aktif berblog..blog dah gempak dh nie :)

Adie Waridi said...

Farrel:
Pasti akan semangat selalu..tq

Joe :
Hehehehe...selaat berblog juga

Hafizz:
Akan cuba terus berblog..coz ni dah mcm jurnal Adie