Monday, October 3, 2011

Genap 2 Bulan 2 Hari

Salam,

Apa yg genap 2 bulan 2 hari nie?...anniversary Adie ker?...anniversary apa lak nie...kawen pun idak lagi..hehehe...bukan apa sebenarnya, itu adalah merupakan tempoh proses hibernasi blog Adie ni...sedar x sedar dah 2 bulan lebih langsung x update entri baru dalam blog nie.....kennn

Ermmm 2 bulan...oh ya sebelum tu...hai Adie back on track again...rasa2 ada yg rindu entri terbaru dari Adie...jawapannya sah2 la tidak en Adie pun...verangan sgt la ko kan...kalau ada dah lama, ko terima msg atau komen dalam  chatbox, email, sms ko....ada? kau ada?...xdekan Adie....hehehehe

Ketiadaan entri baru tuk blog Adie ni disebabkan kesibukan kerja Adie...kekadang balik rumah pun dah lewat so tak sempat nak update apa2..plus malas...hahahaha...itu jawapan yg sebenarnya...well i'm tryin to back for good this time..try to share every single moment of my life with the rest of us...suka x? x suka?...ada Adie kesah..heheheh...anyway..insyaallah starting this moment, new entry will be updated...

Ok...short entry for today...hehehhe...

Photo taken during WW Mag Launching at Grand Ballroom Shangri-La Hotel KL on 30 September 2011


Till then ketemu la ya....daa

Salam sayang,


No comments: