Wednesday, April 27, 2011

Yang kedua pun sama?

Salam,

Wah dah lebih seminggu tak update blog....maaf2 sbb penuh dengan aktiviti kerja...ke hulu ke hilir...kuar pagi balik pagi...aduh ...penat sungguh...so masa yg ada digunakan untuk zzzzzzzzzzzzzz...tidolah....sbb tu agak tidak gegeh nak update blog ni...

Ermmm....mesti ada yg tanya (or tidak tertanya?) apa yg kedua pun sama?....hah ni yg nak ceciter ni....bukan apa sgtpun....spek mata Adie yg kedua telah pun rosak menerima nasib spek mata yg pertama....fyi, awal tahun ni Adie telah membeli 2 pasang spek mata setelah spek mata yg bertahun2 Adie guna akhirnya telah tamat riwayatnya akibat kelalaian Adie sendiri....tak sangka pulak jangka hayat spek mata yg seterusnyapun menerima nasib yg sama..tapi lebih pendek jangka masanya....tidak sampai setengah tahun, kedua2 spek mata Adie yg baru di tempah telah patah dan rosak.....

Ni link entry pasal spek mata Adie yg bertahun guna tu patah

Mcm ADie ckp selepas beli 2 pasang spek mata baru, tak sangka dua2nya patah dan rosak dlm masa yg sungguh singkat tempoh penggunaannya. Yang satu tu patah sbb masa nak buka spek mata, Adie terkangkangkan kakinya lebih sangat sehingga terpatah....dan yg terbaru pulak, housemate Adie tercicirkan spek mata Adie kat parking kereta rumah flat kami...the next day tgk spek mata Adie terdampar di tengah jalan, dengan kesan calar dan patah....uwaaaaaa....sungguh sedih..nak wat mcm manakan....sesungguhnya jodoh Adie dgn spek mata itu tidak lama seperti yg dulu..Adie suka pakai spek mata tersebut sbb gripnya yg kuat...even menari terkinja2 kat clubpun tak perlu risau untuk spek mata tu tercabut dan melantun....tapi apakan daya....riwayatnya kejap jer

Ni la keadaan spek mata Adie



So adakah lepas ni Adie akan membeli spek mata yg baru lagi 2-3 pasang, kita nanti kan jela kat entry yg baru nanti erk...wah dah mcm telenovela lak..to be continued.....hahahaha


Salam sayang,








P/S : erm xde ker sesiapa yg nak sponsor belikan spek mata tuk Adie sempena ulang tahun kelahiran Adie esok?...hehehe

No comments: