Saturday, April 9, 2011

Demam

Salam,

2-3 hari ni Adie demam...demam secara mengejut selepas pulang balik dari Rawang, rumah kakak Adie...ba;lik rumah jer tetiba 2-3pagi Adie kesejukkan yg melampau dan menggigil...so 2 -3 hari ni Adie memng tidak mampu tuk menjawap sebarang panggilan telefon mahupun membalas sms ataupun untuk on9....

Ni Adie mampu tuk on9 sbb dah mula ok walaupun masih sakit dibahagian tulang belakang Adie....Adie tak boleh berdiri lelama sbb Adie akan sakit dibahagian belakang...so sepanjang sakit ni, Adie hanya boleh duduk tegak ala2 Miss Universe ataupun terbaring saja....seksakan...nak wat camna dah sakit...ketika menaip ni pun sebenarnya Adie sedang menahan sakit....Adie on9 sbb Adie nak taknak kena siapkan kerja...minggu ni pack dgn hal....

Okla...mulut rasa loya dan badan sengal2...nanti ada masa Adie update lagi k...


Salam sayang,


3 comments:

AdyBudika said...

take care adie

Fanzi Ruji said...

Get well soon. Take care.

Zakhiri said...

Adie, pergi farmasi beli Ubat ni.....ZITHROMAX 250mg atau mana-mana ubat AZITHROMYCIN dari mana-mana brand...ubat ni antibiotik paling power pernah aku makan. Sekotak ada 6 biji makan 2 biji sehari/skali makan selama 3 hari...harga lebih kurang RM10 sebijik...even mahal, tp power giler beb..aku makan hari ke dua jer dah ok...