Wednesday, April 6, 2011

Birthday Giveaway

Salam,

Hah mari rapat semua...MAri!Mari!...Sempena bulan April ni, Adie ada giveaway sbb bulan ni Adie akan menyambut ulangtahun kelahiran Adie....takdela byk sgt hadiah yg Adie nak bg cuma Ipad, Mac Book Air adalah antaranya....so apalagi..cepat2la join erk...

Opppsss...hehehe...nak bagi Ipad, Mac book Air...ish2 Adie lum cukup kaya tuk bagi semua tu (maybe ada blogger lain yg bermurah hati bg semua2 tu pada follower dia)...Adie sendiri pun lum ada semua benda tu....sebenarnya bukan Adie yg akan bagi giveaway sempena ulang tahun kelahiran pada bulan April ni, tapi ia adalah SAYS.my....Portal social inilah yg akan memberikan hadiah2 sempena Ulangtahun Yg ke3

Nak tahu apa hadiahnya?...Ni yg nak citer ni...sebenarnya terlalu byk hadiah yg akan diberikan dan apa yg lebih menarik adalah, anda sendiri boleh memilih hadiah yg paling anda suka...menarik bukan?...kurang waras la kalau ada yg ckp tidak menarik....korang nak join? tak tahu mcm mana? Silalah ikut langkah2 dibawah ni ya

Langkah2nya :

1. Sila pilih 5 hadiah utama dan 5 hadiah saguhati yang anda mahu melaui senarai hadiah impian anda di http://says.my/birthday

Hadiah saguhati

Hadiah Utama


2. Kemudian hantar permohonan anda. PERINGATAN : 10 hadiah yg anda pilih adalah muktamad, tidak boleh ditukar. Oleh itu tentukan apa yg anda betul2 inginkan

3. Seterusnya, kongsilah kempen2 daripada Sponsor melalui senarai kempen yg disediakan. INGAT, setiap unique klik  daripada setiap kempen anda dapat +1 peluang untuk memenangi hadiah tersebut. On top of that, anda juga mempunyai peluang yg tinggi sebanyak +10 peluang sekiranya rakan2 anda menyertai SAYS.my

4. Teruskan berkongsi kempen yg ada sehingga masa tamat dan tunggu sebarang email untuk mengetahui sekiranya anda memenangi sesuatu.

5. Pastikan anda periksa Facebook dan Twitter SAYS.my tuk sebarang berita terkini.

So apalagi yg anda semua tunggukan, terjah sekarang page BIRTHDAY GIVEAWAY sekarang dan pilih hadiah anda.. INGAT teruskan berkongsi mengenai perkara ini dan juga kempen yg telah disediakan.

Sebelum terlupa, terbuka hanya kepada ahli2 SAYS.my..tapi jgn risau, anda boleh mendaftar sekarang untuk menyertai peraduan ini..dan ianya PERCUMA....sila klik disini untuk PENDAFTARAN atau klik kat banner dibawah



Selamat mencuba...

Salam sayang,


1 comment:

Aman Ibrahim said...

gempak!!

join2.. hahahaha
thanks adie for sharing~ love you kah3!!

btw, happy birthday.. tp ble?