Saturday, February 12, 2011

My Best Friend's Wedding

Salam,

Hari ni pergi ke majlis perkahwinan kawan baik Adie masa zaman sekolah rendah lagi..Nama dia Nurul Huda...akhirnya kawin gak dia ni...memng tak sangka sbb langsung takde dngr ura2 pun..tup tap dapat jemputan kawen...(masa terima tu agak kecewa la...rasanya korang tahu sebab apa kan..)

Anyway, siang tadi pergi Hutan Melintang dengan kekawan...dan ni fisrt time pergi Hutan Melintang dan 1st time melalui jalan Meru....sehari seblum tu sempat lah google jap coz nak tahu jalan dan tempoh perjalanan...Actually Adie pergi ke majlis dia agak lewat..iaitu 30min sebelum majlis tamat iaitu 2.30pm...dan yg kelakar lagi, Adie tak tahu alamat betul ke rumah pengantin ni...Adie siap pergi CC kat Hutan Melintang tu tuk tgk alamat kat FB Adie..hehehe..nilah kesnya bila kad jemputan yg Adie terima tu Adie letak merata tempat kat rumah tu...padan muka sendiri

Nurul ni ibarat penjaga Adie masa zaman sekolah rendah dulu sbb Nurul agak kasar dan tegas orgnya masa zaman sekolah tu dan Adie lak ala2 nerd orgnya...masa sekolah dulu dia takdela sehappening sekarang..hehhe...last jumpa masa raya tahun lepas kot...Adie pun tak sure..memng jarang jumpa la minah ni...tadi dapat jumpa memg sonok sgt...dan cantik ...she always beautiful in my eyes....errmmm

Beli hadiah pun last minit tadi...nak tahu wrapper hadiah tu daripada apa?..Adie beli kain pelikat berpetak warna pink (sempat sms pengantin anya warna tema sebelum pergi kenduri..hiks)...tak sempat nak amil pic hadiah tadi..sebb dah lewat...huhuhu....anyway..hope u like it Nurul...



Okla...apa2 pun Adie nak ambil kesempatan ni nak ucap TAHNIAH & MOGA BEBRBAHAGIA KE AKHIR HAYAT....




Salam sayang,














p/s : Masih menunggu pinangan org..ahakz

6 comments:

DanieL AdiE said...

Adie W tgu pinangan org?

Adie W yg patut pinang org...ape la Adie W nie..

Adie Waridi said...

@daniel adie:
sbb selalu pinang org tak jadi..so tungu orng pinang adie w je la

Anonymous said...

owh..thank u very much my dearie friend..hadiah kau adalah hadiah kedua aku bukak lepas mak aku punya..high demand..semua org suruh bukak cepat...hehehehe..thanx again sebab datang even lewat..u r always in my heart!
_MJ_

Adie Waridi said...

@MJ:
hahhaa..hig demand katanya...sorila..hadiah tak seberapa..n sori pasal kotak dia yg agak mcm dah rosak...hope takde yg pecah...treharu lak sbb ramai suruh buka hadiah yg tak sebarapa tu..maybe sbb packaging dia...anyway semoga bahagia selalu..ada masa kita jumpa kat Pavi k

Anonymous said...

takpe..janji isi dan niat tu yang penting..i like it very much, sgt berguna tau pinggan mangkuk tu..a'ah mmg sebab packaging dia, then kain pelikat tu bagi kt sepupu,dia nk pakai....kelassss...hahahaha yes, roger aku tau, kalau turun pavi or klcc..bye bye! c u!
_MJ_

Adie Waridi said...

hehe..tQ2...actually secara tak langsung aku telah menmberi hadiah 3-1 kepada ko...pertama pinggan mangkuk, kedua kain pelikat dan ketiga kerongsang warna hijau....hehehe...hadiah aku semua mcm2 tu