Sunday, February 6, 2011

Alvy Birthday Bash @ PD

Salam,

Sebelum berbcara ADie nak ucapkan Selamat Tahun Baru Cina kepada semua rakan2 Adie yg berbangsa Cina..maaf la sbb ni pun dah masuk hari kebarapa korang beraya baru ADie nak wish..bukan apa just tak sempat nak update....so mcm mana ngan cuti Tahun BAru Cina anda..pasti meriahkan..balik kg masing2..bercuti...wah wah...bestnya kak Kiah.....Adie pulak hanya pergi bercuti di PD....nak kata bercuti sgt takdela..just pergi 2 hari 1 malam saja..lagipun atas jemputan kawan Adie, si Alvy sempena birthday dia...

So entri kali ni adie bercerita melalui gambar jela erk...malas nak menaip dah

Sebelum bergerak kami bertemu di Q Bistro Cheras

Dah check in di Bayu Beach Resort, pergi minum2 jap kat medan selera depan hotel

Bergambar2 di kawasan hotel

Dah puas bergambar2 di bilik hotel, time for BBQ...yeahhhooo

Acara tiup belon..eh silap tiup kek..Adie sakit masa ni..terlepas aktiviti citer hantu..Adie n Ain balik dari kedai kat luar, belikan lilin dan kami wat tulisan HB LV kat pasir

The next day, mandi manda time..lama tak mandi laut...huhuhu...ok pose semua...hiks

Ni adalah kali pertama Adie naik Banana Boat..Rm10 perhead for long route..agak murah..usually RM20...masa mula2 jatuh tu langsung tidak bersedia dan tertelan byk air laut, 2nd time jatuh siap terjun lagi..hehehe..terbaek

Tamat dah percutian Adie..pas check out jejalan kat pantai ngan Ain..snappy pics then kami ke Teluk Kemang, makan2


So itulah aktiviti Adie masa cuti Tahun Baru Cina...penat tapi sungguh happy sbb dah lama x mcm ni nagn kekawan...last dulu pun masa zaman belajar which is 7 tahun yg lepas....Btw Adie nak ucapkan terima kasih kepada Alvykerana menjemput Adie dan juga kepada kekawan yg lain; Ain, Shah, Dik Mie, Cam, Zoey, Aizat, Bam dan juga Kos kerana menceriakan hidup ADie...sorry Alvy coz takde hadiah..tgk la nanti2 kita makan kek aiskrim Baskin robbin ya....

Salam sayang,







P/S: tgh merancang untuk percutian yg berikutnya..maybe ke Tioman pada pertengahan tahun ni...jommmmm cuti2 Malaysia

No comments: