Wednesday, February 9, 2011

Akhirnya Housemate Adie Bertunang

Salam,

Entri ni patutnya akhir bulan Januari lepas dah publish tapi tertangguh (sbb nak tunggu pic)...Just nak share ngan kekawan blogger Adie yg rakan serumah sewa Adie yang Adie panggil Sham dah pun bertunang dgn buah hatinya pada 29 Januari yg lepas...kalau nak tahu Sham ni dah 4 tahun tinggal serumah dengan Adie dan hmate lagi sorang...Dia ni kira pangkat adikla....the whole family dah kenal Adie dan rakan serumah lagi sorang..coz family dia pernah gak overnite kat umah kami....So Abg Adie nak ucapkan SELAMAT BERTUNANG kepada Sham a.k.a AKIK...

Rombongan Cik Kiah dah sampai....

Rundingan damai dilakukan..hehehe..berbincang tuk memetik bunga di taman...

dah penat berbicara di ruang tamu akhirnya bunga di taman berjaya di petik or disunting..

Pasangan tunangan bersama ibu tersayang Akik

Ini adalah keluarga belah perempuan..korang perasan tak pakcik yg pakai serba putih tu..kalau nak tahu dia adalah seorang artis yang popular  ngan lagu kalau berpacaran...ala yg ngan Ana Raffali tu..so teka sendiri ok




Salam sayang,







P/S : Selamat bertunang Shah..rasa2 masa diorang kawin nanti Ana Raffali ada tak?

3 comments:

" KK " said...

adie bila pulak....hehehe

i.am.belle said...

tahniah pd housemate Adie.

Adie bila pulak? :)

Adie Waridi said...

insyaallah 5 tahun lagi..tungguuu