Tuesday, February 15, 2011

151

Salam,

Cabutan no ekor dah bermula...eh silap2...harammm...huhuhu...dah lama tak muncul no2 ni kat entri Adie kan..so kali ni no bertuah adalah no 151....dan pemiliknya adalah seorang budak bernama SIN CHAN...(bukan budak sgtla..bapak budak dah pun..hehehe)

SIN CHAN ni asalnya org Johor...menetap di sana dan juga bekerja disana...Adie kenal SIN CHAn ni sejak tahun lepas tapi kami tidak pernah bertemu...nak kata selalu berchat or contact tak juga..ada ketika hanya melalu FB, blog dan sms je menjadi talian hayat perhubungan kami....lain mcm pulak bunyi perhubungan tu kan...ok2 Adie tukar kepada persahbatan kami..hehehehe

SIN CHAN ni ada blog dia sendiri iaitu I'M SHIN...I"M INESEN (innocent ker?)....blog SHIN lebih kepada personal life...Adie suka baca blog2 mcm ni selain daripada blog yg bercorak informasi sbbnya, Adie rasakan seolah2 Adie mcm dah kenal lama dengan mereka....

SHIN ni suka bercuti-cuti...bukan setakat cuti-cuti Malaysia tapi kemana2 saja..kan sekarang dah ada AirAsia...everyone can fly...x gitu..promo percuma...baru2 ni SHIN baru pulang bercuti ke Bandung...(x ajak Adie akan)...selain entri pasal percutian beliau, korang juga akan nampak entri yg byk pasal memasak....hah, kalau korang nak tahu SHIN ni pandai masak...pendek kata ckp je nak makan apa, SHIN leh masakkan...tak caya? pergi terjah blog dia....siap leh dpt resepi ok.... 

So inilah wajah pemilik nama SHIN tu...


Kalau korang rasa SHIN menepati ciri2 yg korang nak..dah mcm iklan cari jodoh lak..hehhee..korang leh terjah dia kat FB - Budak Shin Chan...

Okla, apa2pun Adie nak ucapkan kepada Shin "Terima kasih kerana follow blog Adie, terima kasih atas sokongan anda, nanti kita cuti2 sesama k"



Salam sayang,



2 comments:

i'm shin... i'm inesen said...

mekaceh sbb mencabut bulu shin ek.. ekor shin.. wait.. shin xde ekor ek!!

*blushing

actually shin x pandai masak sgt.. masak nasik kalo x guna peruk karen pun shin fail.. masak lauk paling terer.. sardine.. kalo bab biskut ngan kek.. InsyaAllah shin leh wat skit skit.. dan shin suka try wat western food.. wahh tekak mat salleh kan...

jalan jalan?? sapa x suka kan.. tp ikot kemampuan la.. yg penting.. menabung.. bukan utk masa depan.. tp jalan2 huhu

mekasih promote shin ek (*malu ni )... semoga ngan promotion ni... shin akan bertemu jodoh.. huhu

p/s : sorry.. pjg lak comment.. terlebbey suda~

Adie Waridi said...

@shin:
pjg komen dia..hehehe..bagus2...moga dpt jodoh..hehhee