Thursday, February 10, 2011

150

Salam,

Follower blog Adie makin meningkat walaupun tidaklah sehebat blogger lain seperti Daniel Adie, Hizami dan yg lain2...tapi Adie terap bersyukur sbb Adie juga yg follow dan baca blog Adie ni...So follower Adie yg ke 150 ni adalah merupakan kawan Adie yg dikenali sebagai RUZAIMI DIKMIE

Tak silap Adie kami kenal melalui FB dan Dik Mie merupakan kawan kepada kawan Adie..kami sering kali bertemu di majlis2 keraian kawan kami dan juga di club...hehehe...oh ya kami suka menari...ahahha

Berbalik kepada Dik Mie...Dik Mie mempunyai 4 blog..melampau kan..hehehe...yg di bahagikan kepada blog berupa kompilasi lagu kegemaran dia, blog berunsur informasi yg copy n paste dari sumber2 yg dipercayai dan 2 blog personal...

Apa yg Adie dapat rangkulkan disini, melaui pmbacan Adie mlalui blog beliau, beliau merupakan seorang yg sunguh ambitious dan telah berjaya mencapai target beliau dlm beberapa perkara...sekarang sedang melajutkan Master beliau di UiTM...beliau kini berkerja di sebuah kompeni multinasional dengan gaji yg sungguh lumayan ya...so cepat kapel ngan dia ni..sonang hidup nanti...

Berdasrkan kisah cinta beliau, Adie dapati beliau adalah seorang yg setia dan kekasih agung la...tak mungkin juga romantik...hehehehe...sbb dia pernah mnggelarkan kekasihnya dengan satu watak kartun...comel bukan? dan beliau peminat Britney...hehehe

Malasla nak citer lebih2 pasal Dik Mie ni..hehhee..nanti kembang lak dia..so ni header blog Dik Mie...dengan tagline A.D.I.K (Aku, Dia, Impian & Kenyataan)

Header yg simple

Since Dik Mie ni kawan Adie so Adie nak tempek pic kami berdua tuk menunjukkan kami pernah bertemu..hehhee...actually kami baru je balik bercuti di PD masa CNY aritu

Pic masa kat Q Bistro sebelum pergi bercuti ke PD

Actually Adie kinda envy with him, his achievement compare to me....so I'm proud to say..."I'M PROUD OF U".....till then c ya


Salam sayang,







p/s : Happy selalu

2 comments:

Adik said...

Reason 2 personal blog?

Sebab blog pertama is terlalu banyak kisah2 cinta lama.. nak delete saynga.. so.. i just make it like a history blog....

And latest one yang header comel tu lah...

Adie Waridi said...

@dik mie:
Adie tahu sbbnya..saja tak nak huraikan...