Sunday, January 23, 2011

Website ADIEADLAN Weddings dlm pembikinan

Salam,

Hah ingat taklagi masa entri awal2 pasal header baru Adie..tak ingat? ermm takpela...kalau korang ingat pun bukan Adie bagi hadiah pun..hehehe...berbalik epada citer awal ya...kan Adie ada ckp yg Adie akan melakukan perubahan terhadap semua website2 biz Adie termasuk blog ni...so entri kali ni Adie nak tunjuk sedikit perubahan yg telah Adie lakukan terhadap website salah satu perniagaan Adie, iaitu ADIEADLAN Weddings

Mula2 kita tgk yg lama dulu...jen jeng...




Erm main topic tuk setiap page dan berubah fontnya...ada prob masa uploading...takpela..Dan ianya akan berubah kepada......


Front page yg ada flash display previous decor

yang penting muka Adie n my biz partner ada ok..hahhaa...pasni tak kenal pemilik ADIEADLAN Weddings saja la..nak isi borang meminang pun leh gak


Ni adalah sebahagian layout website biz dekorasi majlis Adie...nanti dah siap sepenuhnya leh la diwar warkan nanti ...Okla..byk benda nak kena wat...so Adie kena organize betul2 masa Adie so that Adie tidak terlepas pandang segala tanggungjawab Adie


Salam sayang,

4 comments:

cham's said...

jgn lupa pre-launchin'

Adie Waridi said...

cham:
insyaallah

sekamar rindu said...

salam..

layout yg menarik..

**follow ur blog..**146

Adie Waridi said...

@sekamar:
TQ2