Wednesday, January 26, 2011

Tg Harapan


Salam..

10 hari yg lepas di kala Adie tak jadi pergi ke Lawas Sarawak, Adie akhirnya melepak ngan kawan kat Tg Harapan Klang...Tg Harapan adalah antara tempat yg akan Adie pergi kalau nak tgk suasana petang di tepi laut dan juga makan ikan bakar bersama keluarga....so far tak pernah makan ikan bakar lagi kat sini bersama ngan kekawan...

Saja melepak sementara Adie nak tunggu flight biz partner Adie yg pergi Lawas sampai LCCT..Habis jer melepak bersama Ain dan Timmy, Adie terus ke LCCT...ermmm okla itu jer nak bgtau..hahaha...enjoy the pic yg tak seberapa ni k...








Salam sayang,







P/S: suka sgt kawasan pantai..hope nanti ada rumah yg berhampiran pantai

No comments: