Friday, January 7, 2011

Template Baru

Salam,

Sempena tahun 2011, banyak perubahan yg akan dilakukan oleh Adie. Terutamanya laman2 web Adie...sekarang ni Adie dlm proses merekabentuk layout website perniagaan Adie iaitu ADIEADLAN Weddings dan EVENTS by ADIEADLAN yang baru...lebih bald and stylish I guess...so nantikan jela erk...sebagai permulaan, layout untk blog Adie ni diberikan nafas baru...Adie mahukan ianya nampak lebih kemas dan ringkas...lebih kepada less is more...so harap anda semua yg membaca blog Adie ni sukalah hendaknya dgn perubahan yg Adie cuba lakukan..kalau tak suka bgtau, kalau suka bgtau jugak..hehehehe...so enjoy the transformation..dan proses ini akan berlangsung dari semasa ke semasa..

Ni lah header blog Adie..ok tak?


Okla...rasa mcm nak tido..sok kena bgn awal dan akan melakukan perjalanan yg agak jauh bersama teman2..


Salam sayang


4 comments:

encikSEDAP.com said...

eeii... cekci nye.. huhu...

gula manis said...

simple cool .
sy pun grafik jugak , tp comp grafik dsgn . hee :)

||| PöJìé PööH ||| said...

Ok sangat meletop ya!!
jelesss!
nak soh buat gak tapi segan ah!

Adie Waridi said...

@encik sedap:
huhu..jgn la jadikan saya simbol seksi pulak..auuwww..hehehe

@gula manis:
TQ...yeke..leh share2 idea ni

@pojie:
yeke..tq2...penat kot wat try and error...riso gak kalau hilang semua benda lain masa ubah2 template