Sunday, January 23, 2011

Komen terpanjang

Salam,

Yeah hari minggu...yeah sok kerja..x best x best..hiks...sepanjang bangun dan sekarang dahnak jam 12 tghari, Adie masih dirumah..baru pasa bfast ngan bebudak rumah....balik dari bfast terus on9 dan nak update blog la...sign up jer tgk2 ada 1 comment yg nak kena approve kan...klik jer terus la Adie ala2 tergamam jap..tergamam sbb apa? ni ygnak citer..ceciter ceciter...

Masa kuar comment tu Adie terus terkesima sambil berkata "Panjangnya kopek.." eh silap2..dushhh ...hiks..."panjangnya komen dia"...Ingat lagi entri sebelum ni Adie review pasal follower Adie yg ke 145...so dia telah mengomen ya dgn pjg lebar sekali...dan Adie leh bagi awardla kat dia sbb tula sepanjang 3 tahun Adie berblogging ni, komen dia yg paling panjang...hehhee...nak copy paste mcm tak best so Adie print screen terus komen dia untuk tatapan semua ya...hehehe



Panjangkan...tau takpe...btw siapa tahu buah keluak..habaq mai kat cek sikit...tak pernah dgr kot...huhuhu...ok lah nak g google jap..minah ni keturunan apa sebenarnya...Anyway TQ to Erika again sbb komen anda yg sungguh manis itu...daa


Salam sayang,

2 comments:

ErikaToh said...

Wah...macam ini pun Adie boleh blog? Haha! Ok...next time, I nak comment pendek-pendek lar...ahaha! :P

Thanks for the feature, btw. Do have a nice day~ ^^

Adie Waridi said...

hehe...ala jgn la tak nak komen lak pas ni...