Monday, January 10, 2011

AJL 25




Salam,

Semalam on9 jer FB Adie, penuh Adie tgk org2 dlm FB ni update status pasal AJL25...ada yg tak puas hati la, gembira la mcm2 la.tapi rata2 semua kekawan Adie dlm FB semuanya wat status pasal AJL 25..Adie tak wat sbb masa tu Adie tgh drive dari Kelatan ke KL..rasanya masa tu kat hutan somewhere in Pahang...tak tgk AJL pun hanya mamu dengar melalui Hot FM..itupun ada yg tersangkut2...hehehe nak wat camna...secara tak langsung nya tiket VIP Adie tk AJL 25 mlm tu burn mcm tu jela coz tak sempat nak balik KL on time..takpela..next year ada lagi...btw just wanna congrat kepada semua yg memng pada malam tu...bg Adie, kemenangan Ana Raffali tu tiada herannya...mungkin ramai yg tidak puas hati but Adie rasa ianya mungkin permulaan bagi generasi2 muda untuk berkarya..Adie rasa super diva yg dah ada sekarang kia dah tahu ahap mereka dan Adie rasa ianya adalah permulaan kepada satu generasi yg lain pula..takkan la dari kecil sampai kita tua, nak tgk org yg sama je kan.so kenalah buka sikit minda itu...jgn hanya terlalu minatkan seseorang artis itu sahaja, kita menolak bakat artis yg lain..apapun terpulang la pada diri sendiri..but for me, AJL adalah satu platform untuk menghargai penulis lirik dan composer lagu selain daripada memberi kelebihan kepada artis tersebut...kalau lagu yg mereka bawakan itu menang so secara x langsung, status mereka pun ada upgrade la sikit..tak begitu...so ni keputusan penuh AJL 25

Juara Lagu AJL 25
Ana Raffali : Tolong Ingatkan Aku

Naib Juara 
Meet Uncle Hussein & Black : Drama King

Tempat Ketiga
Hafiz : Noktah Cinta

Persembahan Terbaik
Faizal Tahir : Hanyut


Vokal Terbaik 
Hafiz : Noktah Cinta



Salam sayang,

2 comments:

Qarl said...

wah

meletop sgt blog

suke concept putih bersih suci murni

header nice

Adie Waridi said...

@qarl:
TQ2 Sifu...wah terharu bila sifu blogger ni puji...hehhee...yeah tuk tahun ni semua nak nampak clean dan murni..hehhee