Saturday, January 22, 2011

145

Salam,

Hah..kembali lagi dgn nombor bertuah...pusing lagi Halim...wang besar wang besar..hehehehe...145 yeah...hahaha..Adie yg mereng jap...Ok2 nak citer..ceciter ceciter..(pengaruh Hantu Kak Limah)...pengikut blog ADie ygerikutnya yg memakai no 145 adalah merupakan seorang gadis...gadis?..yea gadis dan bukan gegurl..hiks...

Sebenarnya Adie tak sangka gadis ni akan jadi follower blog Adie...sbbnya, gadis ni berbangsa Cina...hah percayalah dia seorang gadis Cina yg comel dan petite orgnya...takdela bukan Adie tak suka tapi tak sangkalah ada bangsa lain yg baca blog Adie ni...wah terasa blog Adie ni ala2 blog 1Malaysia..hahaha...mampu?

Btw, Adie berterima kasih kepada Erika Toh or Lady Kaka...Adie dah pergi terjah blog lengloi ni...wah manyak menarik punya...macam2 ada..macam iklan Astro juga...tak caya? percayalah...bersesuaian dgn  concept blog beliau iaitu fashion, beauty, food and photography, blog beliau memang merangkumi semua ini...dan entri terbaru beliau adalah mengenai sebuah cafe yg penuh dgn desert2 yg sungguh menarik..terliur air liur adie..erm camna tu..hahahaha..apa2 jela..

So Adie sekali lagi ingin mengucapkan sebillion terima kasih kepada Erika Toh kerana sudi follower blog Adie..dan menghargai kesudian anda follow blog ADie, Adie pun dah follow blog Erika..lagi satu..erika ni ada fanpage FB tuk blog dia..korang mampu?..hahaha,..so jgn lupa join ya...opss Adie takleh nak like2 page kat FB dah sbb account Adie dah overlimit ok...so ampun...so nak tahu lagi pasal blog Erika ni sila lah klik kat header dia dibawah ini ya

Haus of Kaka..dah macam House of Gaga lak..ahaks


Dan ini piulak wajah pemilik Haus of Gaga..opss silap Haus of Kaka



Okla, selamat memblogwalking ya...daa

Salam sayang,

P/S : Rindu kat Lady Gaga...gagaga ulala...

2 comments:

ErikaToh said...

Hi Adie, apa khabar? ^^ Wah...tak disangka-sangka I akan di-review dan di-promote-kan di blog Adie yang menarik ini hanya sebab I ialah follower Adie yang ke 145! Wow, what a surprise!

Terlebih dahulu I ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada Adie sebab mempromosikan blog saya - The HAUS OF KAKA di blog Adie. I rasa sangat terharulah dengan niat baik Adie. Huhuhu...

Haha...I suka cara Adie mengulas tentang saya dan blog saya yang dimulakan dengan kata-kata yang dipetik dari rancangan TV popular Roda Impian. I suka tengok rancangan tu tau. Hehe! ;)

Lagi satu, I sebenarnya bukan pure Chinese tapi adalah dari baka kacukan. Boleh Adie teka apakah keturunan saya? Hehe...kluenye ialah 'ayam masak buah keluak'. Haa...cubalah teka ya? I berbangsa 1Malaysia yoh! Satu contoh yang baik untuk konsep 1Malaysia~ Hehe! ;P

Akhir sekali, I ingin mengucapkan sebillion terima kasih sekali lagi kepada Adie Waridi kerana sudi menjadi follower blog saya dan juga mempromosikan saya di blog Adie. Thanks a lot!

I akhiri comment I dengan serangkap pantun khas buat Adie dan followers-followers Adie yang lain:

Dua, tiga, kucing berlari...
Free, free, datang blog I lagi~
Baca, comment dengan senang hati,
Semoga kita berjumpa lagi~ Wee! ;D

Have a beautiful day, Adie dan sekalian~ XoXo~ (^_^)v

Adie Waridi said...

OMG...panjangnya..hehehe..anyway TQ