Thursday, January 20, 2011

143

Salam

Wah dah bertambah lagi seorang follower Adie menjadikan 143...so sempena Thaipusam ni, Adie akan publish mengenai follower 143 di blog Adie ni...hehehehe...ambik ko keluaran khas Thaipusam..ko mampu? 143 satu nombor yg Adie rasakan agak istimewa...istimewa mcm mana..coz kalau dlm term2 bercinta ni 143 mewakili sebuah ucapan yg sungguh bermakna dan keramat...nak tahu apa dia...ni la huraiannya 1(I) 4(LOVE) 3(YOU)....

So kepada follower yg ke 143 ni memamng Adie 143..sebab apa? Adie 143 dia sebab dia follower blog Adie dan ia juga seorang kawan Adie yg sungguh baik..(mengikut firasat hati Adie)...Pemilik no 143 ini adalah ADY SOLEH...erm ramai tul kenalana nama Adie/Adi/Ady ni..confuse bila nak mention dlm satu perkara senretak...well Adie kenal Ady ni tahun lepas kalau tak silapp Adie...segalanya ngan dgnkuasa FACEBOOK..memng jarang kami bermsg or chat dlm FB tapi ada kesempatan kami akan komenkat wall masing...setelah beberapa bulan berkenalan, kali pertama Adie berjumpa Ady ni semasa Adie nak pergi ambil tiket free citer Back Up Plan...masa tu la baru jumpa...

Ady ni kerja kat Media Prima...dulu dlm tahun 2006 Adie rajin gak g sana sbb hmate Adie kerja kat sana..Masa jumpa kat OU tu kami tak sempat nak lepak bersama, Ady tgh makan ngan kekawan dia dan Adie pulak in hurry..so just ambil tiket jer then terus blah...hehehehe...Ady ni agak petite orgnya..hehehe..petiti yg comel ok..dan dia dah berkawin ada anak sorang yg sungguh comel (kalau dia tipu Adie so semua org yg bca ni kena tipulah ya..hehehe)

Ady mula berblog t ahun 2009..blog Ady lebih kepada kehidupan beliau yg penuh dengan dugaan...Ady lebih byk berceritakan mengenai kesihatannya kerana Ady tidak berapa sihat..something to do with his lung...baca blog dia memng emo la...for me, ia membuatkan Adie lebih menginsafi dri Adie sendri...Adie ni sensitif orgnya, so bila baca benda2 yg sedih2 ni hati Adie cepat tersntuh..dan tak heran kalu Adie boleh menangis pabila baca blog org lain...blog ADY simple jer..Ady bukan lah seorng blogger yg rajin update blog dia sbb kerjanya membuatkan Ady tidak berkesempatan untuk mengupdatekan blognya but Adie yg yakin melalui blog dia lah , Ady meluahkan segala kekusutan dan perasaan nya...dan lagi satu wat masa ni lagu latar blog beliau sungguh sedih ya..seolah2 menggambarkan keadaan beliau sekarang..apa yg beliau rasakan...

ok2 tak mau ssedih2..so nilah heade blog beliau dan wajah sebenar tuan tanah


Macho tak?Ni la Ady Soleh


Okla...apapun Adie ucapkan terima kasih kepada Ady Soleh kerana sudi follower blog Adie...to Ady "ADIE 143 ADY"..Ceria2 selalu k...


Salam sayang,







P/S; Bila nak bawa Adie panjat Broga dan jumpa si comel di Melaka?

2 comments:

AdyBudika said...

Errr...thanks Adie.....kenal dan tegur tak sekerap sangat..tapi cukup detail penerangan yang Adie huraikan..thanks...suke header blog adie :) cool

Adie Waridi said...

@ady:
tak bertegur tidak bermakna adie tidak ambiltahu pasal seseorng tu..semua kawn adie, adie hanya mampu pantau dari jauhjer wat masa ni..TQ..