Monday, January 17, 2011

141

Salam,

Hari ni Adie menerima follower yg ke 141...hehehe..tak sangka ada yg akan follow lagi..yelah blog Adie tidak la sehebat blogger2 tegar yg lain seperti Qarl, Pojie, Daniel Adie, Hizami etc...

So follower yg ke 141 ini adalah seorang jejaka..erm kacak bergaya orgnya daripada Ranau, Sabah..tapi rasanya sekarang ni ada kat Shah ALam...eh samalah ngan Adie..tak pernah nampak pun...hahahaha...ko ingat Shah Alam tu kecik En Adie oooiii...apapun Adie ucapkan terima kasih kepada Fanzi kerana sudi follower bvlog ADie ni...nanti kita rerajin komen k...

Walaupun hari ni Adie pergi terjah blog si Fanzi ni..rata2 blognya adalah berkisarkan kehidupan sehariannya seprti blog Adie juga...tapi rasanya blog dia lebih menarik...entri ADie suam2 kuku jer...maklumlah tak sempat nak update mcm2...tambahkan dah kertu...hahahaha

So kepada yg berminat nak tahu lebih lanjut pasal Fanzi ni..or kalau ada yg rasa nak cuba2 hantar borang meminang ker bolehlah terjah blog dia ni k..click jer kat gambar bawah ni

http://getyourstory.blogspot.com

Dan ini pula adalah gambar pemilik blog tersebut...huhuhu promote habis...sorry ya Fanzi, Adie ambil pic ni dari FB Fanzi...(erm rupanya FAnzi ni dah lama dlm friendlist Adie rupanya....hahaha)

Nilah rupa tuan tanah...matilah kena rejam ngan Fanzi sbb pulish rupa dia dlm blog Adie...jgn marah ya


Okla...sekian jer...hehehe...btw terimakasih kepada yg follow dan menjadi pembaca senyap blog Adie ya...walaupun Adie jrg komen kat blog2 yg Adie follow, tapi Adie tetap ambil kesempatan baca update korang semua...tak komen tidakbermakna Adie tidak membaca entri terbaru anda semua...ok PEACE

Salam sayang,






P/s : Tuai padi antara masak, esok jgn layu layuan, intai kami antara nampak, esokjgn rindu runduian

4 comments:

Qarl said...

hebat ke Qarl tu?

aiyooo

malu laa

suke sgt watermark abga die pas diakhir entry

Fanzi Ruji said...

thnk you. terharuuuuuuuuuuuuuuu!

=)

Adie Waridi said...

Qarl:
ntahla.jap nak tanya org bawah Qarl..FAnzi, femes ker Qarl?..hahaha..gilo ko kata tak femes..btw tq...signature yg pose konon2 feeling model tu erk...

@fanzi:
yeah suka wat org rasa terharu...jap ni terharu betul atau purak2..hahaha

Fanzi Ruji said...

terharu betul la. hehe.