Monday, December 27, 2010

Dah bersawang lelabah blog Adie

Salam,

Lama giler tak update kat blog ni..sian lak tgk blog sendiri yg ala2 mati tak mahu hidup segan..eh betul ker..belasah jerla..sori coz bahasa Adie sungguh la lemah...ckp ikut sesedap mulut sahaja ok...

last entry pada Hari Raya Haji dan sekarang Xmas pun dah berlalu..kuranng dari seminggu dah nak Tahun 2011...kejap masa berlalu...

Erm takde idea sebenarnya just nak update nampak cam ada entry baru..hehhee..boleh..well Adie sekarang kat kg kat Ipoh...balik hari Sabtu lepas..tiada perancangan untuk balik sebenarnya..lastly tumpang member y balik ke Perak juga...so hari ni, dlm petang2 sikit Adie balik semula ke Shah Alam dan memulakan kerja harian Adie...

Sepanjang balik Ipoh ni..Adie tido dgn nyenyaknya...walaupun ada kerja nak wat or mcm nak wat tapi Adie biarkan jer..balik Shah Alam baru nak wat..so balik Ipoh ni rehat cukup2..duk umah jer..layan borak ngan mak ayah dan abg dan melayan anak buah Yayyan...dah pandai berjalan dah budak tu...malangnya kamera Adie rosak...itu adalah merupakan salah satu sbb kenapa Adie malas nak update blog..sbb Adie suka update blog entry ngan photo sekali...bilalah nak beli kamera baru ni...

Anyway, tgkla , kalau ada kesempatan nanti, adalah entry baru menceritakan xtvt yg lalu..kalau rajin..hehehe..okla..nak wat...erm nak wat apa erk..on9 jela sementara menunggu masa nak balik Shah Alam

Ok bye...

Salam sayang
Adie Waridi Adanz Hamdan

No comments: