Monday, December 27, 2010

ANUGERAH SKRIN 2010



Salam,

Aktiviti : Anugerah Skrin 2010
Tarikh : 24 Disember 2010 (Jumaat)
Tempat : Dewan Merdeka PWTC KL
Masa : 9.00mlm

Anugerah Skrin 2010 telah pun berlangsung Jumaat lepas dan kita semua dah tahu pemenangnya. So tahniah kepada semua yg memng pada malam tu.

Sempena Anugerah Skrin 2010, Adie dpt 3 tiket VIP yg diberikan oleh Bon Zainal dan juga kawan Adie, Hadzul..TQ so much...so tiket dah ada dlm tgn apalagi pergilah...

Bertolak dari rumah agak lewat sbb ada beberapa perkara yg perlu dilakukan tapi dgn adanya NPE, Adie dan Timmy sempat gak sampai dlm kul 8pm..nak cepat sgt pun nak wat apakan..bukannya Adie nak lalu red carpet pun walaupuna ada tiket VIP..hehehe

Malam anugerah tu ADie dan biz partner Adie, Adam memperagakan suit daripada Bon Zainal. Terima kasih bebanyak...sgt cantik suit itu ya...sesiapa yg nak tempah suit daripada Bon Zainal boleh la hubungi Adie kerana Adie adalah sebahagian daripada creative team Bon Zainal...

Mungkin ni adalah permulaan untuk Adie kembali menghadiri2 majlis2 seperti ini setelah sekian lama menyepikan diri...hope next year juga dpt penetrate masuk industri fesyen...ee bestnya kalau design Adie diperagakan di pentas peragaan nanti..Insyaallah..kena plan betul2...

Okla enjoy the photos k...tak byk pun sbb guna kamera fon kawan...lainlah ada photographer sendiri kan....hehhehe.

So here are the list of the winner for Anugerah Skrin 2010

Drama Terbaik - Antara Garisan
Pelakon Lelaki Terbaik Drama - Fauzi Nawawi (Sebelum Akhirat)
Pelakon Wanita Terbaik Drama - Noorkhiriah (Antara Garisan)
Pelakon Pembantu Lelaki Terbaik Drama - Isma Yusoof (Antara Garisan)
Pelakon Pembantu Wanita Terbaik Drama - Fadilah Mansor (Sebelum Akhirat)
Pengarah Terbaik Drama - Murali Abdullah (Sebelum Akhirat)
Drama Rantaian Terbaik - Nur Kasih
Drama Komedi Terbaik - Simpang 3
Lakon TV Terbaik - Antara Garisan
Videografi Terbaik - Datang Bulan
Filem Terbaik: Muallaf
Pelakon Lelaki Terbaik Filem: Bront Palarae (Belukar)
Pelakon Wanita Terbaik Filem: Sharifah Amani (Muallaf)
Pelakon Pembantu Lelaki Terbaik Filem: Aaron Aziz (Evolusi KL Drift 2)
Pelakon Pembantu Wanita Terbaik Filem: Nor Fazura (Pisau Cukur)
Pengarah Terbaik Filem: Yasmin Ahmad (Muallaf)
Lakon Layar Terbaik Filem: Syamsul Yusof (Evolusi KL Drift 2)
Rancangan Dokumentari/Majalah Terbaik: Epik Suatu Ketika - Laskar Senoi (Astro Prima)
Rancangan Bual Bicara Terbaik: Isu Khas Gaza Palestin Kami Bersamamu (RTM)
Rancangan Hiburan Terbaik: Anugerah Bintang Popular Berita Harian
Rancangan Muzikal Terbaik: Anugerah Juara Lagu ke-24
Rancangan Realiti Terbaik: Showdown 2010 (8TV)
Laporan Khas/Berita Terbaik: Aduan Rakyat TV3
Anugerah Khas Juri: Shaheizy Sam


VIP tiket

Rob, rakan FB yg sempat Adie jumpa

Adie n my biz partner, Adam in Bon Zainal's suit

Adie ngan my unofficial PA, Timmy


Adie ngan designer, Amir Luqman...

Adie ngan Irma

Goodie bag yg penuh ngan produk Pantene...



Salam sayang,
Adie Waridi Adanz Hamdan

3 comments:

DanieL AdiE said...

wah2..bestnye..

Latest Entry:
http://danieldeadie.blogspot.com/2010/12/hadiah-misteri-project-qarl-15.html

Adie Waridi said...

@daniel:
bestla jugak..hehehe..best lagi bila dpt g post party..makan free.hehehe

i.am.belle said...

adie mcm artis. nice getup!