Wednesday, November 10, 2010

Adie Waridi & Halloween



Aktiviti : Red Fm Skool DAze Halloween Party
Tarikh : 30/10/2010 Sabtu
Masa : 7.00mlm - 3.00pg
Tempat : Zouk KL

Salam,

Lama tak update blog ni..so entry ni ringkas dan padan..enjoy the pic..if enjoy la..tq to my friend Hadzul "Boy" fot the pictures..Kamera Adie pada hari tu lensa dia pecah so dah rosak..tension gak sebenarnya hari tu tapi sabar jer..dugaan sgt..pas spek mata patah, lensa kamera pulak rosak..tapi tidakmematahkansemangat tuk bergembira..hehehe

ADie dapat jemputan daripada Red Fm tuk parti Halloween ni...bertempat di Zouk KL...so ADie invite 6 org kawan yg lain tuk join Adie..since Adie ada quota tuk ramai tu...well mcm2 game yg diadakan oleh Red FM dan best part lagi, Adie dan kekawan memang hadiah..huhuhu...mcm last event dulu ngan Red FM..memng hadiah...mcm2 gak la...

Well mungkn ada yg berkata sebb Adie join Halloween ni..1st of all semua ni tuk fun..so nothing harm i guess..so terpulang apa prg nak ckp tak..huhuhu...thru out 5 rooms inside the Zouk, Velvet is my thing..the songs..yeah..mari berdansa...

Anyway, walaupun byk dugaan menimpa but Adie still know hw to fun and the best is everything is for free...yeahhh


The crowd

Zouk Fun House Horror Halloween Party

Horror decor



Hadzul, Shahril, Adie, Jai & Am

Zam, Shahril, Jai, Am & Adie



Till then, c ya on next entry,,ada jemputan ke preview filem "Anu dlm botol.." petang ni..nantikan review


Salam sayang,
Adie Waridi Adanz Hamdanz

No comments: