Tuesday, October 26, 2010

Adie Waridi & Peraduan Obses Warna


Salam,

Aktiviti : Keobsesan warna putih
Tarikh : Sepanjang tahun
Tempat : Serata alam
Masa : Setiap saat

Entry kali ni Adie nak citer sikit peel Adie terhadap warna....betul ker ayat ni...sebenarnya saja nak share ngan pembaca blog Adie mengenai kesukaan tahap melampau Adie terhadap warna putih sejak kebelakangan ni...

Keobsesan Adie terhadap warna putih boleh nampak pada barangan yg Adie gunakan ini lebih bermaksud kepada pakaian dan aksesori untuk pemakain harian Adie...dulu Adie mempunyai obses warna kuning, merah, biru dan juga oren....boleh kata semua benda yg akan dipakaikan kepada badan Adie mesti merangkumi warna2 yg Adie suka...dan kini Adie beralih kepada warna putih...boleh kata setiap kali Adie menghadiri mana2 majlis Adie akan berpakaian serba putih..daripada baju, seluar, kasut, underwear, dan sebagainya...perkara ini pada mulanya Adie tidak perasan tapi lama kelamaan baru Adie sedaar sbb setiap kali kuar tuk shopping or window shopping Adie akan tertarik dgn warna putih...mata ni cepat jer tangkap warna putih yg ada kat sekeliling....

Bila Adie berpakaian warna putih rasa mcm ala2 suci katanya..hahaha....cuma ADie tahu jrg org yg suka tuk memiliki baarangan yg berwarna putih sbb ianya cepat kotor..so memerlukan penjagaan yg lebih...tapi bag Adie ianya tidak menjadi masalah...sekiranya dah malas nak jaga, beli jer yg lain,.,..hahahaha (ayat itu hanya boleh diguna pakai pabila ada duit berlebihan)....

Bagi pemakaian warna putih sebenarnya sungguh klasik dan sesuai dimana2 juga majlis sepanjang tahun...tidak ditelan zaman...oleh itu dinasihatkan milikilah sesuatu yg berwarna putih di dlm wardrobe anda...dan warna putih mampu membuatkan anda lebih outstanding sekiranya tahu cara penggunaannya dgn aksesori yg lain...org mudah memberii perhatian kepada anda...dan org juga leh nampak anda berkilo jauhnya sekranyaa nda dlm keadaan gelap terutamanya dlm club...hahahhaa....


Antara barangan berwarna putih yg Adie sempat paparkan..nak letak semua tak dpt la







So apakah warna kegilaan anda tahun ni...memandangkan dah akhir tahun ni Adie pasti anda ada obses terhadap sesuatu warna...cuba periksa dan kumpulkan semua brg itu pada satu tempat....kat sini Adie ada berita baik tuk pembaca yg ada obses terhadap sesuatu warna...ADie nak wat contest sikit...wah ni 1st time nak wat contest ni...ada ker yg nak masuk?..huhuhu...apa yg anda perlu lakukan,
1)kumpulkan semua brg2 terutamanya barangan yg anda selalu pakai dan selalu anda berada dgn anda setiap kali anda kuar
2)ambil gambar anda bersama barangan tersebut
3) wat entry mengenai nya dan ceritakan mengapa anda obses ngan warna tersebut
4) berikan url entry anda kepada Adie
5) perhatian : warna hitam tidak diterima kerana Adie pasti ramai memiliki barangan berwarna hitam..heheheh

senangkan...memng senang...so entry yg menarik dan terbaik Adie akan berikan hadiah...apakah hadiahnya...takdelah mahal sgt tapi ianya ikhlas daripada Adie....hadiahnya berupa sebuah frame cermin kayu berkerawang berwarna putih seperti gambar di bawah ni....frame ni sebenarnya lama Adie beli tapi Adie x pernah buka bungkusannya...so sentiasa nampak baru...daripada membazir Adie tidak gunakan eloklah Adie hadiahkan kepada pembaca blog Adie yg bertuah yg setia membaca blog Adie ni....so apa tunggu lagi, cepat2 wat entry berkaitan...tarikh tutup penyertaan adalah sehingga 31 October 2010....


Nila hadiahnya


Oleh itu cepat2 la wat entry pasal keobsesan korangterhadap sesuatu warna ya...ehh tak sabar lak nak tgk warna kegemaran korang...mesti ada yg suka pink...hahahhaa..mari kita lihat nanti...peraduan ni tuk suka2, so sapa yg Adie pilih nanti adalah muktamad keputusannya..so jgn la ada yg bergaduh2 lak nanti ya..huhuhu..k la..jgn lupa

Salam sayang,
Adie Waridi Adanz Hamdan

3 comments:

AdiE said...

wah.........adie x bole la nak masok contest nie sbb most of my things color hitam...too bad kn..

~ DanieL AdiE ~

epulafea said...

owh begini. Y_Y

tak bolehlah join sebab malu sebab tiada koleksi.

Adie Waridi said...

@adie:
huhu....ala...

@epulafea:
ayoo....

ermmm jawapnya takde sapa nak join..huhu