Tuesday, September 28, 2010

Adie Waridi & RED FM Love Classified Party 2010



Aktiviti : RED FM Love Classified Party
Tarikh : 26 September 2010 (Ahad)
Masa : 4.00 ptg 7.00 ptg
Tempat : Fullhouse Lifestyle Store & Cafe, Sunway Giza, Kota Damansara

Salam,

Minggu lepas Adie terima panggilan daripada Red FM untuk jemputan ke sebuah party..masa tu Adie masih lagi diselimuti selimut sedangkan matahari dah terpacak...huhu..tanpa mengetahui party apakah, Adie terus sahaja SETUJU untuk hadir...

Bgn daripada tido terus google pasal Love Classified Party ni...and ooooooooooooooo baru tahu..rupanya ala2 macam match making...masa tu oooooooooooooooooo lagi...then ok wat Adie still single mana tahu jumpa jodoh ker..hehehe...since ADie leh bawa kekawan yg masih single, so Adie pun gegeh la advertise kat FB kalau2 ada yg sudi nak follow Adie mencari jodoh..hehehe..

Well pada Ahad lepas Adie bersama Am dan Jai bergerak dari KL ke Kota Damansara..Ambil Jai kat LRT Setiawangsa...kami sampai dlm 4.30ptg..Ni la kali pertama menjejakkan kaki ke Sunway Giza ni...menarik juga tempatnya...Pas pendaftara,setiap tetamu akan diberikan tag....

Since masa pun dah nak jam 5ptg, so acara pun bermula...game pertama yg diadakan adalah mendapatkan tag peserta yg lain dgn bertanyakan beberapa soalan..sekiranya peserta tersebut menjawap dgn YES, NO, MAYBE & dlm bentuk soalan semula, tag peserta tersebut akan dirampas..peserta yg berjaya mendapat tag yg terbanyak akan mendapat hadiah RM30,000...masa mula2 dgr tu Adie, Jai & Am terus mcm bersinar2 mata..tanda duit pun terkeluar kat mata masing2....sambil tersenyum kambing...RM30,000 byk tu...dah la ngah sengket...so kami pun merangka jln perjalanan game ni...game ni berlangsung sehingga akhir acara, so semua peserta berhati2 ketika berbual...

Masa party tu ada gak game lain yg membuatkan suasana menjadi ceria dgn keletah peserta dan Dj radio yg sungguhla happening...full of double meaning words..hahahah...I likeeee...mcam bisaa, goodie bag akan diberikan kepada peserta yg menyertai game...

Makanan juga disediakan oleh Fullhouse...part ni yg Adie suka..makan2...hehehe..memng sedap makanan kat Fullhouse ni..makanan sedap, tempat pun cantik...romantik gitu...memng nice sgt...

Dah habis makan2 n last game, ahkirnya acara kemuncak..peserta ngan tag terbanyak...so lebih kurang 6 peserta yg berjaya mendapat lebih dari 5 tag..masa tu ADie, Am n Jai dah kumpul byk gak so kami suruh Am wakilkan kami...sorang2 peserta tinggal sehingga la 3 peserta yg berjaya kumpul 12 tag termasuk kawan Adie, Am...tanpa disangka2 Am berjaya mengumpul 13 tag mengalahkan yg lain dgn berbeza 1 tag sahaja....masa dpt tau yg Am menang, Adie n Jai saling memandang...masa tu cuma nampak RM30,000 jer...huhuhu...tapi rupanya voucher yg bernilai RM30,000...huhuhu...masa tu sedikit kecewa tapi tetap bersyukur sbb byk gak tu..walaupun bukan cash tapi kami tetap gembira..tak sangka pergi leh dpt hadiah...

Pada hari tersebut gak adalah merupakan besday Jai, so Adie suruh Am ckp kat Nisha Red FM agar wish besday kat Jai...masa tu kami semua nyanyi lagu besday ramai wat Jai...suka tgk Jai happy..merah padam muka dia..but sorry takde hadiah or candle to blow...last minit...tapi Adie harap dia berbaloi ikut Adie kerana pada hari tu Jai tolak photoshot tuk mag Pengantin semata2 nak join Adie..hehehe..terharu jap...sekurang2nya dpt goodie bag RED FM ngan voucher makanan...itu la hadiah besdaykan Jai...




Comelkan...


Fullhouse Lifestyle Store & Cafe, SUnway Giza



Am ketika di gelar juara. Menang RM30K voucher



ADie & Jeremy Teo (Red FM's Evenings)


Adie & Terry (Red FM Drive)

Jai, Dilly & JD (Red FM Breakfast Show) & Adie


Am, Nisha (Red FM Late Nite Love Show-LNLS), Adie & Jai


Well, Adie happy bila dpt bergembira ngan kekawan Adie..TQ so much to Am, Jai, Kak Ila dan Syuk kerana sudi dtg temankan Adie...to Kak Ila..Sunway Giza la..bukan Sunway Pyramid...huhuhuu..sian diorang silap tempat tapi masih gegeh dtg ke Sunway Giza semula..melepas duit valet parking...hehehe...tapi happy kan..?...next time kita g cucuk2 langit n karaoke lak...pada hari tu juga sempat la bertemu kawan baru Natisha & Steve...apa2pun Adie happy....


Salam sayang,
Adie Waridi Adanz Hamdan

No comments: