Wednesday, July 7, 2010

Teman baru, Wan



Lama sungguh tak update ni...ada sesiapa ker yg rindu entry terbaru Adie?..nan ado kan..hehehe..kalau ada dah lama yg komen agar update..hehehe..ko ingat ko sapa Adie...red mummy ker?...ahakz...since ni dah kul 4 pagi lebih dan Adie takleh tidolagi so Adie nak curi2 la masa jap update secapt mungkin hal2 yg dah berlaku semenjak 2 minggu lepas...salah satu sbb kenapa Adie jrg on9 sbb dalam masa 2minggu ni Adie habiskan masa kat Setiawangsa umah mak angkat Adie...atas sbb Adie tolon wat catering kat Bank Muamalat KL..so cuma hari Sabtu Ahad jer Adie balik Shah Alam dan baru lah on9..almaklumlah Adie takde lappy, takkan lah nak usung PC ni kehulu hilir dak?

Pada penghujung bulan June lepas, Adie bertemu dgn seorng rakan FB Adie..sebenarnya lama dah dia dlm list kawan FB Adie tapi jrg msg or chat...ntah tetiba kami pun chat dan ia agak menyenangkan...so tak sangka lak dia nak jumpa...sebelum terlupa nama dia Wan dan masih belajar....kebetulan pada satu mlm Adie dan rakan2 keluar ke KL dan Adie mengambil kesempatan tu bertemu ngan Wan...since Wan kata nak lepak ngan Adie, dia pun folow Adie balik Shah Alam...so meriah la sikit umah Adie ni bila ada org dtg...kalau tak asyik bertiga jer...

Keesokan harinya, sebelum hantar Wan balik ke Sentul kami berjalan2 dulu...merayau ler...dgn menggunakan kereta Timmy...so bertigalah kami...sebenarnya takde plan nak g mana dan dlm keadaan kewangan yg agak mencabar ni so kami just merayau ke bebrapa tempat termasuk shopping mall..window shopping katanya...dari Shah Alam , ke Bangsar dan terus ke KL...yg tak boleh blah..Timmy ajak g Perpustakaan Negara...nasib baik hari tu perpustakaan tutup...hahahaha...selamat den...bukan tak suka perpustakaan just not in the moodla masa Timmy ajak tu...alasan sgt kan...btw itu antara ajakan yg jarang Adie terima bila keluar ngan kekawan yg lain...hahahaha


Wan & Adie @Chawan Bangsar


Depan Pavilion, KL

Kepenatan berjalan kecuali Timmy

Wan, Adie & Timmy




National Geography event @Lot 1o

Macam adik beradik...hehehe


Sedar tak sedar nak ke malam gak kami merayau...btw ianya sesuatu yg menarik..keluar bersama rakan2...lupakan segala maslaah dan berpura2 mcm takde masalah...hehehe...barukorang tahu yg Adie ni sebenarnya byk masalah..tapi itulah dugaan hidup Adie...yg tak sama mcmorg lain..betul tak? Di kala Adie menulis entry ni, Wan kini sudah berada di pantai tmur ...belajar dan ntah bila lagi kami akan bertemu...ala apa susah FB kan ada..hehehe..msg jer..lagipun no fon dah bertukar tak reti2 sms katanya....hehehe...btw nice meeting you Wan...


Salam sayang
Adie Waridi Adanz Hamdan

1 comment:

Eragon_iz said...

kk pun mcm kenal wan tu tp x pernah jumpa pon.. apa2 pon dunt be sad...