Friday, July 23, 2010

Illumination of I-City


Aktiviti: Jejalan di I-City, Kota Keriangan..hahaha
Tempat : Sec7, Shah Alam
Masa : 9.00mlm
Tarikh : 9 Julai 2010 (Jumaat)


Salam,

Lama tak update..last entry pasal berbogel..hehehehe...rasanya dah 2 minggu kot..so ni nak update la beberapa aktiviti or perihal yg telah berlaku dlm tempoh masa Adie berhibernisasi tu...

Ni nak wat entry sikit pasal I-city ni..rasanya dah ramai blogger yg wat pasal entry ni kot...coz Adie rasa I-City kat Shah Alam ni adalah hot spot terbaru kat Selangor ni terutamanya kat Shah Alam..masamusimPiala Dunia ygbaru2 ni (langsung Adie tak tgk..tapi tekaan Adie Spain menang betul..camno tu?) ...ya ampun ramainya org g sana..teruatama pada hari minggu..jammed dia start dari susur kuar ke Padang Jawa dari Federal Highway tudan sekarang ni dah dikenakan Rm1 tuk parking...dulu free jerkkk...

Sejak nak setahun I-City ni beroperasi, Adie rasakan barulah 3-4 kali g sana...kalau korang nak tahu, I-City ni terletak hanya 5minit daripada umah Adie jer...kat Sec7 tu...so bila2masa leh pergi kot...so kali ni pergi ngan keluarga kakak since esoknya iaitu pada hari Sabtu kami nak balik Kampar, so kakak dtg Shah Alam tuk jemput Adie balik Rawang bersama..setelah masak2 kat umah so kami semua bergerak ke I-City...penuhla Exora kakak Adie termasuk dgn semua hmate Adie...meriah la sikit...so enjoy the pix


My sis...

Dah ada panda taman bambo dan panda lak...apalagi..tunggang cukup...hahaa
Mengalahkan budak2..

Di sini dino pun ada ok...



Taman kaktus

Timmy yg sentiasa perasan diri dia cantik...cantik ker I?..hahaha

My lovely hmate Sham..

So kalau adayg masih belumke I-City..jengah2la ya...walaupun pembangunan yg mencecah billion ni masih belum siap sepenuhnya..tapi iapenuh dgn tarikan...oh ya siap ada ala2 uptown lagi yg dikenali sebagai Bazaar Neon katanya...so cuti2 la di Malaysia..semua ada..mlm tu Adie terus ikut kakak balik Rawang sbb keesokkannya nak balik Kampar celebrate birthday anak buah...


Salam sayang,
Adie Waridi Adanz Hamdan

3 comments:

Hezesuze said...

wah meriahnye uols....huhu

epulafea said...

encik arrrdie.. saya pun sudah pergi i-city.. sekejap saya cari entri blog..

haa.. oke sudah jumpa!

http://epulafea.terbaek.com/2010/05/03/30-april-2010-gambar-gambar-di-i-city/

semangat mau beritahu sebab nak promote blog.. jujur sanga!

Adie Waridi said...

Kak heze:
mestila..rasanyalagimeriah kalau kak heze ada..patut wat kunjungan geng2 aritu ke i-city lak kan..bikin gegar

epul:
saya suka kejujuran anda...hehee