Saturday, June 12, 2010

Sepetang bersama teman


Salam,

Rajin lak Adie meng update entry tuk blog yg suam2 kuku ni...bukan latest tapi yg kisah lama2..boleh?..jadilahkan daripada langsung tiada khabar berita...kali ni pasal tahap kebosanan yg melampau telahmembuatkan kami tersadai di Tg Harapan Klang...pada mulanya hanya Adie, Am dan Ky pergi makan petang then mcm malas nak balik so kami ajak Boboi ygberada di blok sebelah umah Adie tuk turut sama melayan kebosanan Adie....so dgn berbekalan kereta pinjam Viva Timmy..hehehe kami (lebih spesifik Adie) membawa kereta tanpa hala tuju...ronda punya ronda akhirnya sampai la ke Tg Harapan Klang....so lepak2,,nak tgk sunseet dah terlepas..so lastly melepakkan diri sambil bergosip, inum2 dan bergamber....lama Adie tak kuar mcm ni..walaupun sekejap tapi sungguh bermakna...lama Adie tak gelak ketawa...sbb selalunya bila berdua Adie tak byk ckp dan Adie lebih suka mendiamkan diri...tapi bila ada org lain dan juga giler2 perangainya...pastiakan membuatkan hati aADie tersenyum kebali walaupun seketika...so enjpy the pics yg tak berapa jelas (tetap nakletak kat blog ni kannnn)


Boboi, Adie & Am

Boboi & Am

Adie & Ky

Adie

Ky (sebutan kai)

Boboi


Hope ada lagi masa camni...gonna miss u adik2 Adie ni..di kala ni Boboi berada di Johor dan Ky kat Damansara


Salam sayang,
Adie Waridi Adanz Hamdan

2 comments:

dD Fabulous | sitekateki said...

motippp taw adie x ajak dd...huhuhu

Adie Waridi said...

hehehe...lain kali kita g sesama k...sure happeningnya