Saturday, June 12, 2010

Back 2 Back Movie




Salam,

Rabu lepas Adie menghabiskan masa di OU hampir 10 jam sejak jam 5.30ptg sehingga jam 3pg...huhuhu...nak tahu sebbnya...menonton wayang...alkisahnya Adie dan kawan ada tiket free...hahaha...bila bab benda free ni gegeh lagi Adie bersama kawan Adie...

@st tiket adalah from suratkhabar The Star tuk tayangan filem Karate Kid..kiranya preview la dan tiket kedua adalah tuk sebarang tayang filem daripada 20th Century Film...so kami decide tuk redeem citer A-Team..kalau ikutkan tak leh tgk lagi citer A-Team sbb tiket tu hanya valid tuk selepas 1 minggu tayangan memandangkan A-Team baru ditayangkan pada hari Rabu tu..tapi sbb dpt kaw team ngan org GSC tu so berjayala kami menontonnya....karate kid jam 9pm and A-Team jam 11.40pm...huhuhu

Malas nak citer pjg sbb kisahnya boleh korang google ...overall Adie bagi 3.4/5 and 4/5 bintang tuk Karate kid dan A-Team.....tak rugi ya g tgk...tapi just nak citer (nak citer gak ni..tak sah kalau tak ngumpat)..sbb tgk citer Karate Kid tu ala2 preview..so preview yg dihandle oleh company ni (maybe Star or daripada pihak distributor) sungguh mengecewakan ya...takkisahla semua alatan telefon canggih2 yg ada camera ni kena simpan dlm sampul yg diorng sediakan (x leh bawa masuk pawagam ya)....tapi byk kali check point wat q panjng tak hengat n org berebut mcm nak cari harta karun...patutnya kat depan dah check (kawalan mcm kat airport ya..siap ada device yg leh letak celah2 kangkang korang semua) udah la..ni naik tingkat atas check lagi...ambil sikap berjaga2 tubagus, butkena tgk tempatla..kalau tempat tu luas takpe..ni kecik dik oooiii...dan keduanya, lainkali kalau taknak org ramai ni yg dpt tiket free berlari , bertolak2 berebut nak dpt seat..boleh tak korang lain kali letak no kat tiket tu dan bukannya free seating..harusla org berebut dan berlari dan bertolak2kan dan tidak kurang yg meraba2...ada faham!!!!!!!!!!!!!!! (Adie melepas geram ni mcm ada jer pihak diorang baca blog Adie yg mcm mati tak mahu hidup pun segan...mcm terbalik jer bunyi nya)

The best part masa berebut2 dan q yg teramat pjg tu, kami berkenalan ngan sorang kak ni yg suka gak redeem tiket free daripada Star..so kami dah bertukar no fon tu bertanya khabar sekiranya next tiket redemption pergi atau tak..n pergi kalau salah sorang berataur awal leh tolon potong q...hahahahahaha..Caya lah Kak Ina....seorang kenalan daripada PPUM....hehehe

Apapunkorang g la tgk citer ni erk..best sgt...leh layan..tak tipu...kalau korang rasa tertipu korang bakar la pawagam yg korang g tgk tu ya...bukannya caci maki di blog Adie...hahaha

Till then bye...


Salam sayang,
Adie Waridi Adanz Hamdanz

No comments: