Saturday, May 1, 2010

My 30th Birthday


Salam...

Dah masuk 30 tahun rupanya Adie tahun ni..ahakz..(statement lupa yg diri dah tua)...setiap tahun meningkatnya usia Adie, kebiasaannya Adie lalui mcm hari2 biasa...tiada sebarang sambutan..cuma kekadang tu, hmate blikan cake..tu jer...dan dlm sehari setahun ni lah handphone Adie asyik berbunyi dgn ringtone sms...(selalunya tak berbunyi langsung..hahahha)..so melayan jela sms tu..tepat jam 12 pada 28hb Adie mengon9kan diri..melayan FB...sedar tak sedar Adie duk reply ucapan rakan FB sampai ke 4am...Adie lebih suka wish TQ secara personal daripada Adie tag semuaorg dlm satu benda....

Pada petang 28hb tu Adie ada meeting jam 3pm di opis PAUiTM...ingtkan habis meeting takdela apa2 yg berlaku..rupanya diorang ada sediakan kek harijadi tuk adie....tak sangka lak...TQ semua...kami berlima jer...TQ to Mummy Rene, Daddy Hasan, Emy & Am...Dlm sejam kemudian Emy belanja g karok kat Klang Parade..hehehe layan jela...ni la kot 1st time besday Adie, ada org belanja g karok...biasanya paling kurang kawan Adie si Am akan belikan cake dan kami celebrate ngan hmate lagi sorang kat umah..tu jela....dlm jam 9 lebih kami balik dari karok....TQ Emy belanja Abg...

Oh ya, Adie dapat hadiah daripada hmate Adie..iaitu seutas jam tangan berwarna putih...huhuhu..so setelah bertahun Adie tak pakai (last jam tgn daripada bekas awek) kini Adie akan biasakan diri guna jam semula..anyway TQ..wat habis duit jer...tapi TQ...so here some pics masa birthday Adie










Anyway..kinda happy that day..TQ for the surprises..yeah i'm 30 now..huhuhuh

Salam sayang,
ADIE WARIDI ADANZ HAMDAN

1 comment:

..: AzFaRuL sEdAp:.. said...

nak tanya jugak walaupun dah berjuta tanya soalan sama.

tak reti2 nak kawin?

lalalalalala~ ;)