Saturday, May 1, 2010

BOH 1Ummph 1Smile 1Malaysia


Salam,

Lately agak kebosanan...so dok browse internet so ternampak la pasal peraduan BOH ni dlm FB...agak2 apa yg Adie wat...oooo tidak..Adie wat bodoh jer..hehehe..takdelah...ntah camna jari jemari yg halus ni gatal pi click join n upload pic tuk pertandingan ni...since dah terlanjur..oh tidakkk...Tipah terlanjur bang...hahahaha..so Adie promote jela erk...kalau memng pun bagus lak..so untuk bagi Adie memng, sesungguhnya Adie memerlukan sokongan padu para blogger yg membaca/tersinggah blog Adie ni tuk meng'vote' Adie...leh gitu?..leh la erk...

Make it short, apa yg anda semua perlu lakukan adalah....korang search applikasi "BOH 1Ummph 1Smile 1Malaysia" dlm Facebook korang..kalau malas click jer kat sini BOH. Korang kalau nak join adalah digalakkan tapu yang paling penting korang pergi kat 1UMMPH 1SMILE 1MALAYSIA GALLERY dan korang rajin2kan jari jemari korang yg cute miut tu taip nama WARIDI HAMDAN kat bahagian search dan click pic tu...pastu tgk jela sampai korang rasa mual..hahahaha...takde la..apalgi korang vote la pic Adie tu...penat Adie nganga mulut pose ala2 senyum/ketawa...byk kali take tu...hehehe





Adie perlukan bantuan anda semua sebb Adie takleh vote pic sendiri..if not setiap saat Adie click dah..hehehe...boleh gitu?

Akhir kata MOH KITE VOTE YOP!

TQ. Muah..XOXO

Salam sayang,
ADIE WARIDI ADANZ HAMDAN

No comments: