Sunday, April 25, 2010

UiTM XLINK PAINTBALL FUN GAMES 2010


Salam

Beberapa minggu ni Adie dan biz partner Adie bz ngan urusan tuk event paintball yg di adakan di Paintball Valley, Taman Botani Negara, Sec8 Shah Alam (Bukit Cherakah). Alhamdulillah segalanya berjalan lancar pada Sabtu yg lepas(24hb April)....

Sebelum event tersebut pelbagai dugaan berlaku, tapi kami bersama Persatuan Alumni UiTMMalaysia meneruskan juga dan alhamdulillah segala usaha kami berjaya..yang pasti pada hari event tersebut Adie terlalu la mengantuk sbb kurang tido, tapi demi kerja Adie kuatkan semangat...so malas nak cerita byk so lihat jer pic ya...


Kaunter pendaftaran

Me & Pn Rene

Bz tu...

Tq mendaftar...

Geng PAUiTM & Delta Paintball

Jalan utama ke Paintball Valley

Menjadi MC terjun...nervous doe...over tak pakai short jer..ahakz

Kata aluan Dato Shafee...vice presedient PAUiTM

Org besar DELTAPAINTBALL

Peserta mengambil peralatan

Penerangan keselamatan daripada pihak DELTAPAINTBALL

Bergambar sebelum berperang







Acara poco-poco katanya...Adie takde sbb balik umah tido jap..hahaha

Tak lupa sesi karaoke

Setiap org yg menyanyi akan menderma tuk persatuan

Sesi penyampaian hadiah cabutan bertuah





Sesi bergambar rami2..harusla kannzzz

Committee yg terus berusaha memajukan diri...hehehe


Btw Adie nak ucapkan terima kasih kepada semua yg terlibat secara langsung atau tidak...individu yg meng'sponsor' hamper dan sebagainya...jasa anda tetap dikenang...apa yg pasti, Adie dan juga kompeni Adie mendapat pengalaman yg baru dlm menguruskan event paintball...insyaAllah, next venue adalah di Gurun Kedah...nantikan promosi daripada Adie k...


Salam sayang,
ADIE WARIDI ADANZ HAMDAN