Thursday, April 29, 2010

Kawin Sepupu


Salam,

Entry ni sebenarnya dah post awal tapi terlupa ya..saja nak share beberapa pic masa Adie balik kg belah mak kat Hulu Bernam sempena kawin sepupu Adie...Adie tolon wat pelamin tuk sepupu Adie..nasib baik biz partner Adie tolon...kat sini bertemu semula sepupu2 lama dan juga sedara mara belah mak dan paling best dapat mandi manda kat sungai...oh ya tuk makluman, perkahwinan berlangsung di chalet milik Pak Long Adie...nama tempat tu Kem Desa Selesa...sekarang ni tempat ni diuruskan oleh 3 adik beradik mak Adie..ayah sepupu Adie yg kawin tu duk dlm kawasan chalet tu..so anak2 diorng membersar kat situ la..actually kawasan chalet ni mcm weekend house tuk semua adik beradk mak...sbb setiap sorang ada chalet masing2...so enjoy the pics k


Salah satu chalet yg disediakan

Titi gantung

Tu dewan..bwhnya ada ikan keli yg dijaga

Tempat lepak sambil tgk air sungai yg mengalir..sejuk doe

mcm suasana kampungkan

Antara Flora yg ada disana



Jom mandi..yeah

Bergumbira ngan anak buah

Harusla ada pic solo

Pelamin yg Adie wat bersama my biz partner..TQ En Adam




Itu jela erk...nak tgk pic lagi leh tgk kat Facebook Adie...

Till then daaa


Salam sayang,
ADIE WARIDI ADANZ HAMDAN

1 comment:

matadiarihariku said...

seni pelaminnya..cantek!!!