Monday, March 29, 2010

Mo'men Food Testing


Salam..

Ni ada ads jap tuk kerja yg sedang Adie handle..sebuah restoran makanan segera, Mo'men akan mengadakan food testing..so kepada sesiapa yg berminat silalah ambil perhatian ya..sbb makan free..then cuma jawap beberapa soalan jer

Butiran

Tarikh : 1 April 2010 (Khamis)
MAsa : 12.00-3.00ptg
Tempat : Restoran Mo'men, Seksyen 7, Shah Alam (area Pak Li)

Tarikh : 2 April 2010 ( Jumaat)
Masa : 3.00-6.00pm
Tempat : Restoran Mo'men, Seksyen 7, Shah Alam (area Pak Li)


Food testing akan diadakan selama dua hari...so sapa yg takleh dtg pada hari Khamis dtg la pada hari Jummat and vice versa...kemungkinan besar ia akan diadakan di Cetral Kitchen mereka yg berdekatan dgn outlet..tapi meeting point adalah di restoran yg dekat ngan area Pak Li tu...

Pada mereka yg berminat dtg, ADie mengalu2kan agar anda membawa bersama kekawan dan kenalan anda dan Adie juga meminta pertolongan daripada anda semua untuk membawa mereka mengikut quota dibawah

Penyertaan daripada semua bangsa diperlukan.PEcahan adalah seperti berikut


Umur 15-24tahun

Melayu - 12 lelaki, 12 perempuan
Cina - 6 lelaki, 6 perempuan
India - 3 lelaki, 3 perempuan


Umur 25-34tahun

Melayu - 10 lelaki, 11 perempuan
Cina - 5 lelaki, 5 perempuan
India - 3 lelaki, 2 perempuan

Umur 35-44 tahun

Melayu - 9 lelaki, 9 perempuan
Cina - 5 lelaki, 4 perempuan
India - 3 lelaki, 2 perempuan

Umur 45-54 tahun

Melayu - 7 lelaki, 6 perempuan
Cina - 3 lelaki, 3 perempuan
India - 2 lelaki, 1 perempuan

Umur 55 keatas

Melayu - 5 lelaki, 5 perempuan
Cina - 3 lelaki, 2 perempuan
India - 2 lelaki, 1 perempuan


Total semua adalah 151 org yg diperlukan..Kepada mereka yg berminat sila emailkan

1. Nama penuh,
2. I/C
3. No telefon

kepada wadi_waridi28@yahoo.com atau sms kepada 012-2943405.

Tarikh tutup adalah 31 March 2010...tapi sekiranya ada yg nak dtg last minit pada hari tersebut sila hubungi Adie. ADie harap akan memdapat kerjasama daripada rakan2 blogger Adie terutama yg berada di Shah Alam...


Terima kasih,

Salam sayang
ADIE WARIDI


p/s : kalau nak dpt voucher 10% mcm dlm flyer tu, dtgla food testing ni ya

2 comments:

Khairunnisa Ithnain said...

rugi xtry mo`men tu..
baik g try...
if i at msia ryte now, i`ll join..
serious sedap.. :-bd
kt egypt, tmpt tu msian students slalu gak g.. :)

Adie Waridi said...

TQ Khairunnisa...nampaknya dah ada life proven yg dah makan sandwiches Mo'men ni...memng rugi tau kalau tak nak try...