Saturday, March 20, 2010

Gadis bogel tahan beca?

Salam,

Mesti ramai yg terkedu bila ternampak title entry kali ni kan...ada yg terus biru jer kepala otak mereka..tak gitu Gayah?...hehehehe...well sebenarnya Adie hanya nak share satu cerita yang Adie baru jer dgr dari kawan Adie ni...fresh from oven ni..coz Adie baru jer balik lepak minum ngan dia kat Ali Bistro Sec14 Shah Alam (kantoi balik lewat pagi..dah mcm org baru balik clubbing kaedahnya)

Sepanjang 2 jam lebih berbual kat mamak tu, terkeluarla citer pasal gadis bogel tahan beca ni..so Adie ingat nak la share ngan pembaca2 blog Adie ni...nak tak dgr?..apa? tak dgr...jerit lagi sekali....NAKKKKKKKKKK.....hehehe berangan macam wat talk show sendiri katanya...very the...

Make it story short so here we go...


Situasi di sebuah pekan dimana tetiba ada seorang gadis berbogel berdiri di tepi jalan sambil cuba menahan beca, sehingga la lalu sebuah beca yg dibawa oleh seorang pakcik tua...Pakcik itu berhenti dan melihat gadis yg berbogel itu dari atas dan ke bawah tanpa mengelipkan matanya...sehinggalah

Gadis :
Pakcik, kenapa pakcik tgk saya mcm tu...Apa selama ni pakcik tak pernah tgk perempuan bogel ker? (dengan nada kekwatnya)

Pakcik:
Masih dlm keadaan yg tergamam sambil terkebil2 melihat gadis itu

Gadis :
Apahal la pakcik ni (membebel sendiri)

Pakcik :
Nak, pakcik bukan tak pernah tgk perempuan bogel selama ni...yang menjadi kehairanan pakcik, bagaimana anak nak bayar tambang beca ni dgn keadaan yg berbogel ni....(gadis tu dlm keadaan yg berbogel tanpa membawa sebrg purse pun)


Korang tergelak tak?..terpulanglah...bukan suruh korang gelak pun...hehehe..but the ending of the story is far away from my expectation....masa member Adie citer the ending part tu, Adie tergelak sakan n we end up laughing out loud together...hahaha

1 comment:

chesoll said...

hehe.

lahh pakcik tu pun.. byr dgn ape lg? dgn apa yg ada depan mata tu la..