Wednesday, February 10, 2010

BZ ker?

Salam,

lama tak jengah blog Adie sendiri...rasanya follower dan pembca senyap Adie pun sure bosan..asyik entry yg sama jer..tak berubah2 lagi...hehhehe...so maafkanlah saya ya....

Nak kata bz boleh gak lak...terkejar2 mnaci projek bersama2 rakan niaga...moga2 tahun 2010 ni membawa sinar baru bagi Adie dan juga rakan niaga Adie..

Tiada byk yg berlaku..eh nanti jap..byk sebenarnynya tapi disebabkan dah lama so mcm ingat2 lupa jer....apapun life Adie perlu diteruskan...

Sekarang ni dah nak kul 4pagi..Adie masih tak tido sbb wat kerja design tuk sebuah restoran fast food...semalam dapat projek tu, so ari ni nak kena present lak..pening gak la...stress pun ada..tapi demi sesuap nasi, Adie gegeh kan jua...hope fully Adie berjaya siapkan design lat minit ni....yg pasti Adie sure tak larat nak g wat presentation sok..kena tido n rehat jap, sbb kemudiannya kena keja dateline wat logo tuk skin care product n launching product skin care tu...dan dlm minggu ni juga kena siapkan sketches tuk client wedding Adie...dan juga kena wat pembetulan design buletin Malaysian Relief Agancy...dan juga manage perihal kelas art yg bakal Adie dan rakan2 adakan bermula Mac ni....bila sibuk, sibuk sungguh, bila akde keja, langsung takde kerja..mcm2 life ni...tapi itulah dugaan yg Adie tempuhi bersama rakan niaga Adie..hopefully this year membawa sinar baru kepada kami...AMIN


Salam sayang,
Adie Waridi