Monday, January 4, 2010

2010 Celebration @ The Curve


Salam,

Hari ni dah masuk hari ker 4 tahun 2010...SO macam mana?..btw meriah sambutan tahun baru anda? Tahun 2010 ni Adie celebrate bersama2 teman kat The Curve...result meriah dan happening sbb dapat jumpa ngan kekawan yg lain dan juga seseorang yg Adie pernah minat...huhuhu...overall concert mlm tu ok terutama Jac...best giler...pas habis firework, Adie lepak kat McD The Curve..ingatkan dah habisla show lastlykekawan Adie jadikan tempat McD tu dance floor diorang gak....semua org yg lalu area kami tu sure akan stop kejap and ada yg siap ambil pic n video..huhu..yg paling menarik bila crew dari TV station record aksi kekawan Adie ni..huhuu..makin ligat diorang menari....so lepak till 2am..really had fun...btw Happy New Year 2010










Memng best sgt mlm tu..selain memulakan tahun baru dgn ceria, dapat gak jumpa kenalan baru..TQ semua...


Salam sayang,
Adie Waridi

4 comments:

H.R PuTeRa YuSoFF said...

dh tgk pic ni td kt Fb. huhu

Qarl said...

happy niu yerrr 2010

farish H said...

havoc! heheh nk join gak nxt time

NUke_Rude said...

ha! kat the curve gak ke? sama la. but duk tepi stage je. :)