Monday, December 7, 2009

Menari + Makan Rambutan = Suka



Salam,

Bersambung dgn entry sebelum ni, setelah balik dari clubbin dan tido dlm 1 jam lebih, Adie gigihkan diri tuk bangun dan bersiap untuk ke Tasik Shah Alam...tujuannya...Adie dah lama tak menari line dancing....windu oooooo....lagipun lama tak jumpa makcik2 dan parent angkat Adie kat sana.....

Adie ingat Adie n Am je yg akan g, rupanya Lee pun nak ikut gak....huhuhuhu...oh ya sbbnya dia kempunan nak makan roti sardin kat Restoran Gembira Sec3....setelah sekian lama Adie kembali ke Tasik Shah ALam...yeah menari....hari tu kami menari ikut lagu Make My Day, Chiki Boom2 dan Sway....Adie suka wat tarian tuk Sway....yeah masih teringat jeritan mak angkat Adie....step New York....hehhehe...suka part New York New York ni.....sure korang blur apa yg Adie ckpkan kanzzzzzzzzzzzz....takpela....layan je

Abis menari dan berpeluh sehingga tapak kasuk Adie tercabut semula...sedih tull....kena beli baru ni....erm, ada yg nak sponsorkan.?.ahakz....

Habis menari kami pun bfast ber5, Adie, Lee, Am and my adopted parent, Mummy Rene and Daddy Hassan...Parent angkat kami ni updated punya person...n very the open k....kelakar pun ada...masa kat table makan tu , bila waitress nak hantar minuman...dia pun panggil la mummy Adie ni Makcik...terus my mum ni balas.."panggil i makcik....ambilla balik air ni.."..sambil ketawa....begitu la ragam my mum n dad..mcm2.....i really adore them..lovely couple.....

Dan kenyang perut kami pun follow mummy dan daddy ke rumah mereka....tujuannya, kait rambutan...hehehehhe....so saksikanlah aksi kami ni....


Lee turut memanjat

Daddy sedang potong dahan yg penuh ngan rambutan..yeah

Adie pose jela yg reti...hahahaha

Pekerja yg gegeh katanya..

Inilah rambutannya....

Again org wat kerja , Adie pose ajerk...

Rambut ku ....eh silap rambutan ku

Daddy, Me, Mummy dan Am


lama gak berbual dgn mummy n daddy till 2.30 pm....then baru balik rumah....dah sampai umah baru la si Lee ni nak g potong rambut katanya...so Adie pun temankan dia g potong rambut....yela ptg nanti nak ke majlis sambutan hari jadi Abg Muhi di Kota Damansara.....habis potong, tido jap sebelum pergi ke Kota Damansara.....Entry pasal besday Abg Muhi, next entry k....



Salam sayang,
Adie Waridi


p/s: Entry sebelum Adie mention pas clubbin terus g menari kat tasikkan..sudah salahla..ADie g line dancing hari Ahad daa...ahakz..maaf deh....

1 comment:

farish H said...

hahah sgt gigihh collect rmbutanzz!