Sunday, December 20, 2009

Kenduri Kawin kat Dewan Bankuet MBSA

Salam,

Sabtu lepas gi kenduri kawin anak kepada auntie yg selau join line dancing kat Tasik Shah Alam, Aunte Zara. Bila kenduri kawin selalunya Adie akan pakai lengkap baju melayu bersamping...huhuhu...so aritu Adie pakai baju melayu warna hitam yg jarang Adie pakai...the best part Adie sempat lagi jahit manik kat bahagian leher dan lengan baju melayu tu....Adie gantikan manik lama yg dah rosak...dalam tempoh sejam siap..actually kat belah lengan tak siap lagi tapi takperla...boleh kata semua baju melayu Adie yg bercekak musang ada manik...Adie suka beli baju yg ready to wear yg plain..pastu Adie akan tambahkan dgn manik...biarlah org nak ckp apa, tapi itulah style Adie...tapi bukanlah Adie jahit manik cam kat baju kurung pompuan yg sarat tu..just simple n look elegant jer...nothing much to talk about the majlis kawin, so ni ada 3 pic jer yg sempat di ambil masa kenduri tu..huhuhu


Am, Adie n Lee

Adie n Lee




Salam sayang,
Adie Waridi


p/s: Adie memng tak suka sgt pakai songkok..huhuhu

4 comments:

AdiE said...

from adie to adie...
peh!!
rajin gile la u nie adie..siyes!!
an hour dh siap??
hebat gile!!

farish H said...

wah cutenye both of u ahhaha

H.R PuTeRa YuSoFF said...

nice pic.. u look so cool with baju melayu

Adie Waridi said...

ADIE:
from adie to adie.
hehhee..tak hebat la..tu bila terdesak..kalau tak terdesak berbulan baru nak siap..hehehe

FARISH:
as usual...hhahahaha

HR PUTERA:
TQ....biasa jer