Thursday, December 24, 2009

Hannah Tan X'mas CHarity Concert



Salam,

Pada mulanya mcm malas jer nak pergi sbb dah jam 2 lebih...tapi sebb rasa bosan kat umah so Adie bertemankan Am, Angah a.k.a Lee dan Hakim pergi ke konsert Hannah Tan di Hotel Gradens Mid Valley..as a token for the ticket, we bring gifts for the unprivileged children.

Btw kami sampai lewat sejam. start jam 4pm...sbbnya kesesakkan jalan raya yg sungguh melampau..benci tau..masa tu dah macam moody...so put in mind, kalau sempat, sempatla...so just went str8 to hotel ballroom at level 5...we were so lucky, that the concert just started at 5pm..huhuhu....so many peoples in the ballroom...and up there, i saw Hannah Tan..OMG.....she so beautiful....hehhehe...i like her so much k...

Btw, there were performances from Hannah Tan of course, Reefa, Fabulous Cat, Liang, Daphne Iking, Jojo Struys, Sam & Remy Innuendo, Meet Uncle Hussein, Peitro felix, Hazami, Atilia n many more...I dont watch the concert until the finale sbb member yg dah nampak cam bosan..huhuhu..yelah Adie jer yg excited nak tgk hannah Tan..so kitaorng lepak kat Mid Valley gak ....so enjoy the pics




Hannah Tan & masahiko Horie


Atalia

Ash Nair


Daphne Iking


Dennis Lau


Hazami


Sam & Remy Innuendo


Jojo Struys


Liang


Meet Uncle Hussein


Pietro felix


Reefa


Sasi The Don


Fabulous Cats and many more


Salam sayang,
Adie waridi


p/s : pas concert tu ada drama sikit yg wat Adie hilang mood...sorry guys

No comments: