Wednesday, December 9, 2009

Abg Muhi Birthday Bash



Salam,

Pada sebelah petang selepas puas makan rambutan n lepaking kat umah Mummy and Daddy, Adie ke Kota Damansara..Pada awalnya nak ajak semua housemate Adie tapi akhirnya hanya Lee saja yg temankan Adie...

Aktiviti kai i pulak adalah majlis harijadi Abg Muhi.....sampai di Kota Damansara lebih kurang 6pm...masa mula2 sampai dah nampak Ummu, Peter, dan ramai lagi..muka2 yg Adie pernah jumpa pada majlis2 yg pernah Abg Muhi lakukan....

Sampai je terus berbual sakan dgn Ummu, Peter, Aziya dan Ella....lama tak jumpa Ella and the geng...Ella ni meriah mulutnya....kalau dia takde, tak meriah rasanya majlis terutamanya ngan sifat perempuan meroyan dia tu...hahahahaha..sori Ella , Adie ngumpat jap...kakakakak...jgnmarah k..kita ada bisnes bersama nanti...ahakz

Ramai la muka2 yg pernah Adie jumpa sebelum ni seperti Ummu, Aziya, Ella, Syah Danial, Sarah, Fahmi, Peter, Shahrul Nizam, Juan dan Abg Azim....hari tu juga kali pertama Adie bertemu dgn wedding planner Arjuna Cipta....si Ardly...masa mula tu tak byk ckpla, walaupun adie dah lama kenal dia dlm dunia internet malah Adie follow perjalanan bisnes dia dari mula2 hinggalah makin maju sekarang ni...salute sgt ngan dia..Sharul Nizam yg jemput Ardly dari Subang....

Kerana terlalu seronok sgt bersembang ni, Adie tak makan byk ....padahal makanan byk sungguh...Adie cuma makan cupcakes birthday Abg Muhi dan satay yg Aziya ambilkan...tu pun share...ntah kenapa tak rasa lapar lak..mungkin kerana terlalu happy berjumpa dgn mereka semua....Adie ingat lagi masa mula2 dtg majlis yg dikendalikan oleh Abg Muhi..Adie hanya berbual dgn Abg Muhi, Shahrul dan Abg Azim jer....kaedahnya, malu2 kucing la...tapi dah beberapa kali jumpa ngan yg lain2, tak berhenti mulut ni berbicara...huhuhuhuhu...

Kebiasaaannya kalau dtg majlis Abg muhi memng akan stay lama...Adie sempat la hnanatr Lee g Grand Season Hotel KL..sbbb dia kena jumpa beberapa org kenalan Dato' dia sambil berkaraoke...Masa g KL tu Adie ditemani oleh Abg Azim...nasib baik Abg nak temankan..kalau tak mahu Adie sesat...huhuhuhu..TQ Abg Azim yg makin hari makin nampak muda....ahakz

Alkisahnya, Adie lepak kat umah Abg Muhi sehingga jam 3am...masa tu hanya tinggal Adie, Abg Azim, Ardly, Shahrul, Peter, Ihsan, Reza MyT, Fahmi dan Lee....so otw nak balik Shah Alam, Adie hantar Peter balik ke Pelangi Damansra,kemudian Ardly di Kg Subang....kemudiannya hantar Shah di kuarters teman dia kerja di Glenmarie, dan akhirnya baru Adie dan Lee balik umah....masa tu pun dah nak jam 5pagi...bara terasa penat n ngantuk....masa kat umah Abg Muhi langsung tak rasa mengantuk, sbb terlalu happy berada dgn org2 yg Adie sayang....


Macam biasa karaoke sesi adalah wajib

Shah & Me

Ardly, Shah & Me

Abg Azim, Shah, Me, Ummu, Aziya & Ella





Ternyata, ptg itu adalah satu lagi perjalanan hidup Adie yg sungguh indah, bertemu dan bersama dgn org2 yg Adie sayang sebagai seorang kawan.....moga Adie dapat bersama mereka lagi di lain waktu....

Anyway, HAPPY BIRTHDAY ABG MUHI..sorry takde pun bagi Abg hadiah...insyaallah, nanti erk...SYG Abg......


Salam sayang,
Adie Waridi

p/s: Mlm tu Adie rasa Adie suka pada dia, tapi Adie tak pasti lagi....Adie segan nak ada hubungan dgn dia kerana keadaan Adie yg tidak stabil ni...I do like her....

1 comment:

farish H said...

wahhh bestnya besday abg muhi ek..hehe adi say la kt org yg adie ske tuu jgn pendam taw hikss