Monday, November 30, 2009

Sepi lagi blog aku

Salam,

Sedar tak sedar dah nak hampir sebulan Adie tak update apa2. Sebnarnya banyak ada benda yg berlaku dlm tempoh sebulan tu, tapi entahlah Adie tidak berminat untuk mengupdatekan dlm blog Adie yg suam2 kuku ni...sendiri tidak tahu sebab sebenarnya Adie hilang nafsu berblog....ntahla...

Tapi Adie akan kembali menulis apa yg Adie rasa perlu...sbb ini bakal jadi catatan sejarah perjalanan hidup Adie . So takdela nanti blogger lain yg follow blog Adie ni mengomel sbb Adie tak update blog yg serba hitam macam org berkabung ni...hehehehe...

So dlm tahun depan, blog Adie ni akan berwajah baru..lebih ceria....tungguuuuuuuuuuu..



Salam sayang,
Adie Waridi

No comments: