Thursday, September 10, 2009

Berbuka@ Abg Muhi's House




Salam,

Lama tak update ..last update 1hb September..sekarang dah 10hb..huhuhu..life still mcm biasa..hadapi bulan posa .....so sekarang baru terasa nak update sikit aktiviti yg dah adie wat sepanjang bulan posa ni...

Berbalik pada tajuk entry kali ni...dapat invitation dari Abg Muhi tuk berbuka posa kat umah dia melalui FB...tarikhnya 5hbSept..bertempat di Kota Damansara....so akupun bersetuju tuk hadir..since aku melalui fasa kehidupan yg agak sukar dlm hubungan lately,aku rasa aku perlu berjumpa kekawanlama dan juga baru..open new horizon...wat networking...yes networking..aku perlukan itu...

So hari tu,aku g ngan Syazwan a.k.a Wenkt...before that kami g hantar adik dia kat Sg Besi then terus pecut ke Kota Damansara..sebelum tu sempat la singgah bazaar Ramadhan kat pekan Sg Besi tuk beli sedikit juadah tuk top up juadah yg dah sedia ada....

Since masing2 blur tuknpilih jalanyg terbaik agar sampai ontime, kami beberapa kali tersalah jalan yet we finally arrived there...beberapa saat selepas azan Maghrib...Ni adalah kali pertama aku hadir ke aktiviti sosial yg Abg Muhi anjurkan sejak akukenal dia pada tahun 2007..akupun leh kira tak sampai 5 kali jumpa ngan dia sejak kenal..huhuhu..akuni memng sussah nakjumpa org sikit...byk barrier...

Well,aku ni pemalu ornya..soaku takbyk ckp..aku just berbualngan org yg dah aku kenal..selain Abg Muhi,aku bertemu kembali Abg Azimsetelah lama gak menyepikan diri..huhuu....then jumpa Dean...bilajumpa face to face takreti nak ckp byk,dlm FB reti lak..hehehe..biasalah kita ni kan..dlminternet rancak berbual....

Lebih dari 10 orgyg hadir, ternyata mereka semua memng rapat..suka tgk kemesraan mereka...secara taklangsung membuatkan aku gembira...aku mampu menggembirakan diri aku dgnhanya berada di keliling org yg sedang bergembira...

Makanan utama mee bandung n laksa johor...sedap sgt...akujrg makan mee bandung..tuyg wat aku terkesima...hehehehe...the highlight for that day was, pre-raya shooting..huhuhu..apalagi pose la mcm sambut raya katanya..bersalam-salaman...hehehe meriah sgt...n kekawan Abg Muhi ternyata jenis spesis mesra alam..aku suka..hehehehe..hope leh lepak lagingan diorang...

Mlm tu keta Syah Daniel tersangkut kat divider parking, so masing2 gegeh menolong..sianlak tgk Syah..tapi dgn izin Allah atas dugaanNya tu,semua nya selesai dgn bertemankanhujan yg lebat..hujan rahmat tu...aku lak tetiba sakit kepala..migrain..membuatkan aku terlantar sebentar di sofa...tq to kekawanyg ada masa tu jaga Adie....syg korang....u know who u r...about 3am aku dan Syazwan balik Shah Alam selepas hantar Shah balik umah dia....





Ternyata, berada dalam suasana yg menggembirakan, mampu membuat diri n hati kita ceria...merubah mood yg tak ceria kepada ceria....dan aku sukakan mood ketika itu....aku memng suka hang out ngan kekawan,just wat masa ini, pergerakkan aku agak terbatas atas beberapa sbb tertentu....Anyway TQ Abg Muhi forthe invitation...and kepada semua kekawan baru yg akukenal, salam persahabtan aku hulurkan.....



Salam sayang,
I am.."W"

3 comments:

QieFLy si Dolce said...

1st of all hye salam ramadhan....

saje je nak tag sum one kat sitew....

what a small world mmber Qief ader gak terpacak kat evet awk erk... :P

farish sinclair said...

meriahhhhh! yeye da jupe blog adie..follow rizz blek ek hehehehe

FicQ said...

abg,,,rupenye abg pun g umah abg muhi ek???
fiq dtg petang ngan member n adik angkat fiq...kuang3...
xdpt jumpe abg...
SUDEHHHHHHHHHH!!!
hahaha..