Monday, August 24, 2009

Happy Birthday My Bro

Abg aku yg aku panggil Ae kanan sekali...dlm pic ni kak long aku takde..cuba cari aku yg mana?





Salam...

Hari ni besday abg lang aku....aku ni jrg wish or celebrate besday adik beradik ni..even diorang pun camtu gak..but itu tidak menunjukkan yg kami sayang sesama sendiri...apa yg terjadi, kami tetap adik beradik...so ngan itu nak ucapkan SELAMAT MENYAMBUT HARIJADI YG KE-34...semoga dipanjang umur, murah rezeki dan sihat selalu..thanks for your help selama ini...

3 comments:

Ejaylicious said...

hi adie..nampak u kat Pelita minggu lepas...pas clubbing ..

adie said...

Hai tahnk for the comment at blog and Happy ramadan to you too, wow u look so cute masa kecik2

Adie Waridi said...

ejay:
kenapatak tegur adie....

adie:
sekarang tak cute kan