Wednesday, July 1, 2009

30/6-Aktiviti hujung bulan

Salam,

Dah 5 hari tak update...ntahla..mcm takde mood pun ada...maleh nak ckp...so ketika aku menulis entry baru ni dah masuk bulan July..sekejap masa berlalu bagi aku yg takde kerja nie...most of the time kat umah tido....tgk tv...life kinda suck..but....erm back to the topic..

Well tak byk yg berlaku just..aku membasuh pakaian yg dah berlonggok selama seminggu lebih dah mengemas umah yg memng dah sentiasa bersepah n akan sentiasa bersepah..or should i call my home as warehouse?...till now still tak berkemas..sian housemate aku lagi sorang...terpaksa mencari space tuk lepak kat ruang tamu yg mula hilang fungsinya dek kerana barang perkahwinan yg main bertambah...

DLm berkemas, jiran blok aku si Wenkt dtg bertandang...dia baru balik dari China Embassy..tak dapat temankan pagi tadi sbb bc sms lambat n takde kedit nak reply...After lunch hour aku n Am g SACC Mall tk jumpa pengurusan..bertanyakan pasal jadi kontraktor perancang perkahwinan kat SACC Convec...sampai pengurusan SACC Mall rupanya kena jumpa ngan Pn Maizura kat PKNS...call Pn tuk set up appointment, but unfortunately she is in meeting...lastly appointment on 1st July...

So pas tak jadi jumpa Pn Maizura, kami balik umah n ajak Wenkt g Wet World Shah Alam...masa tu dah 4.20pm...hajat dihati nak main Moonsun Booster tapi rupanya hanya hari Sabtu n Ahad je buka..hampeh tul...sebenarnya Wet World ni more to budak2 punya water theme park..so nothing much to do here..even the deepest pool is 0.92m...since dah tak dapat main Boster tu so just mandi manda jela....sampai la bosan..hehehhe...okla..lagipn entry fee just RM10....

Dlm 6.30pm blah n terus g lepak kat Khalifah Sec7 Lama...lapar rasanya..nak kata lapar sgt takdelah..tapi sejak wat kerja wedding jumaat lepas till now..aku tak selera nak makan...ntahla...so tadi aku just makan roti tisu n teh ais (my fav drink)....seharian gak aku tak sentuh nasi

Then balik umah...lepak2 dan tgk tv...around 10pm aku lepak umah Wenkt tuk guna internet wat kerja aku...n till now aku masih kat umah dia sedangkan dia n Am dah tido...aku je sorang2 layan internet nie...n dah masuk 1st July....another 5 months before 2009 ends....masa berlalu ngan cepat tanpa kita sedari terumata bila kita tidak mengisikannya dgn benda yg berfaedah....


SAlam sayang,
I am..."W"

5 comments:

Eragon_iz said...

entry kali ni mcm ada unsur sedih, moody je. awat ni cheq. rindu somebody ke?????

sHaH said...

SAlam sayang,
I am..."W"

~ reminds me of one blog yang slalu kata i miss 'W'. just wondering r u the one the person is missing about?

RyZ4L said...

haha.
same la busank!
tido gak keje!
da abes prektikal.
yahoo..
no need to stay there dah! yeppie!

wénkt said...

i tdo lewat la malam tu

Adie Waridi said...

eragon:
justfeeling yg bercampourjer

shah:
bukan i tu...ntahla..sapa blogger yg merindui W tu

ryzal:
bestnya dia...tapi kekwat ngan adie..hehehe

wenkt:
yeke...hehehhe