Monday, July 13, 2009

300 flower bouquet







Salam,

Sepanjang minggu ni aku bz ngan kerja mengubah jambangan bunga...tuk apa? bukan tuk pengembumian MJ k...tapi tuk tempahan konvo sebuah universiti di Terengganu...so selama seminggu aku berkampung kat uman Wenkt since umah aku cam gudang ntingkat 4 yg hanya berliftkan kaki jer...umah Wenkt tingkat 1...

Pening gak sbb hanya aku berdua ngan Am jer yg wat benda ni secara fulltime...kekawan lain tolon gak secara part time...thanks Adik Mi, Wenkt and Ayien sebb tolon...akhirnya siap gak ..just naktunggu org ambil jer..so boleh la aku kemas umah Wenkt..kalau tak kena carut la dlm blog nie...hehehhee

Sepanjang seminggu ni pun tido aku taktentu masa..ngan kerja grafik la, jadi emcee la...pening n capet aku..teringin benar nak g bercuti mana2.....ada sesiapa nk taja aku...huhuhuhu..bertuahla badan ni kalau ada yg sanggup menaja aku bercuti......

Apa2, aku enjoy walaupun aku bz....


Salam sayang
I am "W"

10 comments:

Duke Luce Dell'amore said...

hahaha..cian kt die..
pasni leh tito leklok blk..

btw,cantik2 pic tu!jim yg snap most of the pic kn??kikiki..

sitekateki | dD said...

gubahan yg sangat cantik...
nanti dD convo leh la adie bagi satu utk dD kan...hehehehe...

one love said...

wuyo!

Adie Waridi said...

duke:
tula penat..sian umah ajim jadi mangsa sepahan bunga..n thanks ambilkan pic tuk abg

dd:
boleh jer

one love:
wow gak la...hahahah

wénkt said...

oh

cantik ajim snap gambar.

boleh la lepas ni
hahahahha

i miss bunga2 tu la
nasib baik ada sejambak kat luar tu. hehehe

Anonymous said...

manyak munge...

dari blog seWENG ni tau.. memang kuat propah lah dia tuh

Adie Waridi said...

wenkt:
abg dah tinggalkan sejambak bunga tuk tuan tanah..hahahaha

anony:
manyak la...

Adie Waridi said...

wenkt:
abg dah tinggalkan sejambak bunga tuk tuan tanah..hahahaha

anony:
manyak la...

Adie Waridi said...

wenkt:
abg dah tinggalkan sejambak bunga tuk tuan tanah..hahahaha

anony:
manyak la...

||| PöJìé PööH ||| said...

nih mesti utk student UMT kan!!!