Monday, July 13, 2009

12.07 - Yoyooh Award 2009

Salam,

Rasanya blogger semua dah tahu alkisah Yoyooh Award ni n keputusan penuh pun dah boleh lihat kan website Yoyooh....nothing much to talk about that event...i'm just the emcee for the nite..and sorry sesangat la kalau i tak berjaya deliver my task very well...1st time handle such event..usually mc tuk majlis rasmi protokol jer...so sorry sesangat but thanks for the opportunity...really appreciate it..

But for me it was a good effort from the committee of Yoyooh.com..biasalah kalau ada kisah2 belakang tabir nie...just ignore it...congrats to all winners...so sapa yg nak masuk tahun depan (if adalah award ni lagi..hopefully)..so berusahalah memblog selalu k...














SAlam,
I am ..."W"

7 comments:

Helmi Razali said...

haha, muka wan cute. hehe. Camner jadi emcee mlm tu? ok tak? :D

sHaH said...

best gler dpt bergambar dgn artis..

Adie Waridi said...

helmi:
wan memng sentiasa cute..okla mlm tu..hehhehe

shah:
best ker....ntahla

Ajami Hashim said...

kejam tak kau punya 'producer' yg garang itu? huhuhu!

honestly, kau boleh pegi jauh if nak jadi emcee non-official event cegini.. pakcik nasihat, nx time kau kena loose skit & belasah & adlib jer sesuka hati!

hope to work with u again lah! muahhh!

NUke_Rude said...

wawawa..

congrates sbb jadi mc yg bagus mlm tu.

:D

Adie Waridi said...

uncle:
hahahaha...boleh ker uncle?..anyway tq...sonok gak bekerja ngan uncle..next time kita gather2 kerja k..hahahaha

nuke:
bagus ker mlm tu..hahahahah

wénkt said...

buruk giler muka kakak.

ishh malu akak