Friday, July 3, 2009

02.07- ARCHIDEX09 & Transformers

Salam,

Selasa lepas g exhibition ARCHIDEX09 ngan Amran kat KL Convention Centre....Well apa yg leh aku katakan pasal pameran tu...hampeh ya...tak menarik langsungtakde x-factor..just ordinary pameran jer....pastu product yg dipamerkan nothing much new sama jer mcm kat show room kedai yg sedia ada...cuma dipamerkan inbig scale di tempat yg agak eksklusif....tula pendapat aku sebagai visitor...hehehhee....even company yg join pameran tu diorang punya displaybooth biasa2 jer...apapun sejam lebih kat sana....then g makan lunch kat Restoran Pelita belakang Ampang Point...

Pas, lunch minta Amran drop by aku kat Times Square...tujuannya jumpa Am &Angah...watper?Tgk Transformers : Revenge of the Fallen....aku masa tu dah ala2 tak laratsbb sejak beberapa hari in medication ni..aku hilang selera makan n sentiasa loya....seterusnya menyebabkan hormon badan aku pun x stabil...dah mcm org wat kemo rasanya...

Tapi bila tgkTrans, aku agak bersemangat...suka giler aku tgk Trans....rasanya tak perlu nakciter byk..ramai yg dahtgk ndah leh nilai sendirikan...bagiaku aku suka walaupunada yg kata bosan...bosan bab mana ek..penuhngan action ok...walaupun ditambah ngan adegan komedi n fight ala2 matrix ya....lama gakciter Trans ni 2jam 20min...habis jer terus ke Damansara Damai hantar Angah then g makan kat Ani Sup Utara...

Habis makanterus balik Shah Alam n aku terus tukar baju ntido pas makan ubat.....sejak tak sihat ni...aku tido awal....hope aku akan sembuh...tapi.....



Note:
Kita hidup dimuka bumi Allah yg indah ni atas tujuan tertentu..oleh itu setiap masa yg berlalu perlulah diisi dgn perkara yg membawa kebaikan kepada diri sendiri mahupun di dunia ataupun di akhirat nanti...Hidup kita hanya sekali saja, hargai setiap saat tu walaupun sepeirt mana kita menghadapainya..



Salam sayang,
I am..."W"

2 comments:

.AzFaRuL. said...

semoga abg sembuh.. yg pnting tu tido cukup ok. ;)

Adie Waridi said...

azfarul:
InsyaAllah